Ibrahimovic, anunţ de ultimă oră! ”Şansele sunt mari”

Vicentiu Dinescu   
in Stiri sportive
15/04/2018, 20:26
Ibrahimovic, anunţ de ultimă oră! ”Şansele sunt mari”

Atacantul suedez a anunţat printr-o postare pe contrul de Twitter că ar putea merge cu naţionala nordică la turneul final al Cupei Mondiale din această vară, care se va disputa în Rusia, în perioada 14 iunie – 15 iulie.

”Şansele să mă vedeţi jucând la Cupa Mondială sunt foarte mari”, a scris Ibrahimovic pe Twitter, după ce în urmă cu câteva zile lăsa să se înţeleagă că dacă îşi doreşte să meargă la Cupa Mondială nimeni şi nimic nu îl poate opri.

Ibrahimovic a marcat trei goluri în 2 meciuri la LA Galaxy

”Dacă sunt bine, dacă pot să ofer ceva, uşa îmi va fi mereu deschisă. Dacă vreau, voi fi la Mondial. Dacă nu, nu”, a spus Ibrahimovic, care a ajuns la 36 de ani şi  care a marcat trei goluri în primele două meciuri la LA Galaxy.

Suedia s-a calificat la Mondial după un baraj cu Italia, câştigat dramatic. La Mondialul din Rusia, scandinavii vor juca împotriva Germaniei, a Coreei de Sud şi a Mexicului în grupa F.

Ştirea MOMENTULUI

Rapid va avea un nou patron! Buget uriaş pentru Liga 3

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.