Zlatan Ibrahimovic ca şi transferat în MLS! Americanii i-au pregătit deja noul tricou

Tibi Demeter   
in Fotbal international
02/02/2018, 15:37
Zlatan Ibrahimovic ca şi transferat în MLS! Americanii i-au pregătit deja noul tricou

Presa din Marea Britanie a anunţat deja că Mino Raiola, agentul lui Zlatan Ibrahimovic, este în negocieri avansate cu L.A. Galaxy, iar mutarea urmează să fie anunţată oficial în următoarele zile după ce Jose Mourinho şi-a dat acordul pentru o plecare a nordicului din Premier League.

Starul de pe Old Trafford a revenit în noiembrie pe teren, deşi iniţial s-a zvonit că se va retrage din activitatea de fotbalist în urma unei accidentări grave la genunchi într-o partidă cu Anderlecht din Europa League. Zlatan nu a reuşit însă să se mai impună în formula lui Jose Mourinho, iar după venirea lui Alexis Sanchez îşi poate căuta o altă echipă.

Mourinho este dispus să renunţe la Ibrahimovic fără alte pretenţii

Tehnicianul lusitan a fost cel care l-a adus pe Ibrahimovic din postura de jucător liber de contract de la PSG şi este dispus să îl cedeze gratis în MLS: “Dacă această poveste este adevărată  şi Zlatan vrea să plece într-o altă ţară, la un alt club, eu sunt dispus să îl ajut şi să-i creez toate condiţiile pentru o plecare uşoară“, a declarat Mourinho.

LA Galaxy a păstrat tricoul numărul 9 liber şi este aşteptat ca Zlatan Ibrahimovic să preia acest număr după transferul în Statele Unite. Ibrahimovic ar deveni cel mai bine plătit jucător de la Galaxy şi l-ar depăşi astfel pe Giovanni Dos Santos, cel care încasează aproape 4 milioane de euro pe an.

Ştirea MOMENTULUI

Mihaela Buzărnescu, eliminată în semifinale! Fără românce în finală după 3 ani

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.