Cele mai citite

Zlatan Ibrahimovic ca şi transferat în MLS! Americanii i-au pregătit deja noul tricou

Zlatan Ibrahimovic, atacantul lui Manchester United, este tot mai aproape de un transfer la Los Angeles Galaxy în Major League Soccer.
02.02.2018 | 15:37
Zlatan Ibrahimovic ca şi transferat în MLS! Americanii i-au pregătit deja noul tricou

Presa din Marea Britanie a anunţat deja că Mino Raiola, agentul lui Zlatan Ibrahimovic, este în negocieri avansate cu L.A. Galaxy, iar mutarea urmează să fie anunţată oficial în următoarele zile după ce Jose Mourinho şi-a dat acordul pentru o plecare a nordicului din Premier League.

Starul de pe Old Trafford a revenit în noiembrie pe teren, deşi iniţial s-a zvonit că se va retrage din activitatea de fotbalist în urma unei accidentări grave la genunchi într-o partidă cu Anderlecht din Europa League. Zlatan nu a reuşit însă să se mai impună în formula lui Jose Mourinho, iar după venirea lui Alexis Sanchez îşi poate căuta o altă echipă.

Mourinho este dispus să renunţe la Ibrahimovic fără alte pretenţii

Tehnicianul lusitan a fost cel care l-a adus pe Ibrahimovic din postura de jucător liber de contract de la PSG şi este dispus să îl cedeze gratis în MLS: “Dacă această poveste este adevărată  şi Zlatan vrea să plece într-o altă ţară, la un alt club, eu sunt dispus să îl ajut şi să-i creez toate condiţiile pentru o plecare uşoară“, a declarat Mourinho.

LA Galaxy a păstrat tricoul numărul 9 liber şi este aşteptat ca Zlatan Ibrahimovic să preia acest număr după transferul în Statele Unite. Ibrahimovic ar deveni cel mai bine plătit jucător de la Galaxy şi l-ar depăşi astfel pe Giovanni Dos Santos, cel care încasează aproape 4 milioane de euro pe an.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri