Cele mai citite

România – Suedia cu Ibrahimovic pe teren? Anunţul lui Zlatan

Zlatan Ibrahimovic ar putea evolua la finalul lunii martie în partida amicală România - Suedia.
Autori: Ionut Neamţu, Tibi Demeter | 02.03.2018 | 10:56
România - Suedia cu Ibrahimovic pe teren? Anunţul lui Zlatan

Starul care încă este legitimat la Manchester United a vorbit într-un interviu despre o posibilă revenire la echipa naţională, astfel încât să poată participa la Campionatul Mondial din 2018. Vedeta nordicilor a decis să se retragă de la naţională în 2016, după turneul final din Franţa.

“Este o întrebare grea (n.red. participarea la Campionatul Mondial). Vreau să simt că pot să îmi ajut echipa ş  să contribui cu ceva, nu vreau să revin doar pentru ceea ce am făcut în trecut. Uşa nu este închisă, totuşi. Îmi este dor de echipa naţională. Când joci 20 de ani pentru echipă şi dintr-odată nu mai eşti acolo şi vezi cum joacă alţii, e greu“, a declarat Ibrahimovic pentru Reuters.

Ibrahimovic a stat mai mult prin spitale de la retragere

Legendarul atacant al suedezilor a ajuns la 36 de ani şi a avut mari probleme cu accidentările în ultimul an şi a fost prezent pe teren în doar şapte partide în stagiunea 2017-2018. Zlatan Ibrahimovic este cel mai bun marcator din istoria echipei naţioanel a Suediei cu 62 de reuşite în 116 partide.

România – Suedia se va disputa pe 27 martie, pe noul stadion Ion Oblemenco din Craiova, într-o partidă amicală care ar putea marca revenirea lui Zlatan Ibrahimovic la echipa naţională  Suediei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!