Video. Ibra, show la debut! “Au cerut Zlatan, le-am dat Zlatan!”

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
02/04/2018, 09:07
Video. Ibra, show la debut! “Au cerut Zlatan, le-am dat Zlatan!”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Zlatan e Zlatan şi e absolut inconfundabil. La 36 de ani suedezul Ibrahimovic rămâne un fenomen al balonului rotund, pur şi simplu impresionând prin ceea ce reuşeşte să facă pe teren. Americanii care s-au contaminat în ultimii ani de pasiunea pentru soccer l-au văzut la TV, în tricourile unor mari formaţii din Europa, dar acum au putut urmări cu ochii lor de ce este în stare acest jucător nordic din părinţi bosniaci.

În ultima etapă din Major Soccer League a avut loc derbyul oraşului Los Angeles. Galaxy,  echipa la care a ajuns Ibrahimovic de la Manchester United şi la care a jucat David Beckham, are un CV impresionant faţă de Los Angeles FC, dar outsiderul nu s-a uitat la blazon şi a condus cu 3-0. Şi probabil că ar fi câştigat, dacă suedezul nu a r fi ajuns joi în SUA. Aşa, Ibra a intrat în minutul 71 şi a întors un meci pierdut într-un incredibil succes cu 4-3 şi cu două goluri de vis, ultimele două, marca Zlatan. VEZI DETALII AICI

Unicitatea lui Zlatan nu s-a văzut doar pe teren, unde a marcat cu execuţii de vis, deşi nu avea nici trei zile de când ajunsese la Los Angeles. Suedezul i-a lăsat mască pe ziarişti la conferinţă. “Fanii au început să strige Zlatan, Zlatan şi au cerut să intru pe teren. Am intrat şi le-am dat Zlatan. Zlatan au vrut, Zlatan le-am dat”. La final publicul era absolut ]n delir şi i-a scandat îndelung numele.

Popularitatea lui Ibrahimovic este absolut uimitoare într-.un timp record la Los Angeles. Deja se vorbeşte că deşi nu are nici o săptă,mână va depăşi cu mult impactul creat de perioada David Beckham la Galaxy. Deja comanda pentru tricouri cu numele şi numărul suedezului a depăşit toate aşteptările, iar momentan nici nu se pune problema să poată fi onorată, prima tranşă de tricouri vânzându-se în numai câteva ore!

 

 

Închide ×