Zlatan Ibrahimovic pleacă de la Manchester United! L'Equipe a anunţat transferul

Zlatan Ibrahimovic, Manchester United, Los Angeles Galaxy, transfer

Zlatan Ibrahimovic are zilele numărate la Manchester United. L'Equipe a anunţat că starul suedez a semnat deja cu noua echipă.

Francezii au anunţat că Zlatan Ibrahimovic a semnat deja contractul cu Los Angeles Galaxy şi va evolua în noua stagiune în MLS. L'Equipe scrie că suedezul a semnat încă din urmă cu 3 săptămâni cu americanii. 

În acest moment, Zlatan este la Manchester acolo unde se recuperează după o accidentare suferită în luna decembrie. Suedezul nu a rupt norii la Manchester United în ultimul an şi jumătate, el mai având 6 luni de contract cu "diavolii".

Ibrahimovic, doar 7 meciuri în acest sezon 

"Dacă este adevărat şi Zlatan îşi doreşte un viitor la altă echipă, din altă ţară, atunci eu voi da o mână de ajutor şi voi crea condiţii ca asta să se întâmple", a declarat "The Special One". Ibra a jucat puţin în actuala stagiune din cauza unei accidentări la genunchi suferită în aprilie în Europa League împotriva lui Anderlecht. 

În sezonul actual, Ibrahimovic a jucat doar în 7 meciuri la Manchester United şi a marcat un singur gol, în Cupa Ligii, cu Bristol City, scor 1-2.