Zlatan Ibrahimovic pleacă de la Manchester United! L’Equipe a anunţat transferul

Marian Popovici   
in Fotbal international
01/02/2018, 12:44
Zlatan Ibrahimovic pleacă de la Manchester United! L’Equipe a anunţat transferul

Francezii au anunţat că Zlatan Ibrahimovic a semnat deja contractul cu Los Angeles Galaxy şi va evolua în noua stagiune în MLS. L’Equipe scrie că suedezul a semnat încă din urmă cu 3 săptămâni cu americanii. 

În acest moment, Zlatan este la Manchester acolo unde se recuperează după o accidentare suferită în luna decembrie. Suedezul nu a rupt norii la Manchester United în ultimul an şi jumătate, el mai având 6 luni de contract cu “diavolii”.

Ibrahimovic, doar 7 meciuri în acest sezon 

“Dacă este adevărat şi Zlatan îşi doreşte un viitor la altă echipă, din altă ţară, atunci eu voi da o mână de ajutor şi voi crea condiţii ca asta să se întâmple“, a declarat “The Special One”. Ibra a jucat puţin în actuala stagiune din cauza unei accidentări la genunchi suferită în aprilie în Europa League împotriva lui Anderlecht. 

În sezonul actual, Ibrahimovic a jucat doar în 7 meciuri la Manchester United şi a marcat un singur gol, în Cupa Ligii, cu Bristol City, scor 1-2. 

Ştirea MOMENTULUI

Papură a fost dat afară de la Craiova. Înlocuitorul a fost la FCU

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.