Cele mai citite

Ibrahimovic se crede personaj de film! ”Sunt ca Benjamin Button”

Zlatan Ibrahimovic a făcut spectacol la prezentarea oficială la echipa Los Angeles Galaxy din Major Soccer League şi s-a comparat cu un personaj de film.
31.03.2018 | 11:47
Ibrahimovic se crede personaj de film! ”Sunt ca Benjamin Button”
ADVERTISEMENT

Ajuns la 36 de ani, atacantul suedez a spus că se simte mai tânăr ca niciodată şi s-a comparat cu personajul de film Benjamin Button. ”Sunt ca Benjamin Button, nu sunt bătrân şi voi muri tânăr”, a spus Ibrahimovic, făcând aluzie la filmul ”Cazul curios al lui Benjamin Button”, în care personajul interpretat de Brad Pitt se naşte la 80 de ani şi întinereşte până la propria dispariţie.

”Venirea mea aici era clară, se putea face deja acum doi ani, la finalul contractului cu PSG. Mă simt bine, sunt în plină formă. Când am venit în Anglia toată lumea spunea că sunt bătrân şi în scaun cu rotile, însă am cucerit Anglia în trei luni”, a mai declarat atacantul suedez.

Ibrahimovic: ”Sunt nerăbdător să joc, e înfometat”

Zlatan Ibrahimovic a dezvăluit că este înfometat de fotbal şi că va face totul pentru a câştiga cu LA Galaxy: ”Sunt nerăbdător să joc, e înfometat. Dacă nu voi câştiga va fi un eşec, voi fi foarte dezamăgit, pentru că sunt obişnuit să câştig şi voi face totul pentru asta”.

ADVERTISEMENT

Zlatan Ibrahimovic a semnat cu Los Angels Galaxy şi a avut parte de o primire călduroasă din partea fanilor americani. Câteva sute de suporteri ai celor de la Los Angeles Galaxy şi o mulţumime de oameni din mass-media l-au aşteptat pe suedez la sosirea pe aeroportul din oraş.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri