Fotbal international

Ibrahimovic, răspuns genial pentru selecționerul Suediei! Merge la CM-2018?

25.04.2018 | 19:33
Ibrahimovic, răspuns genial pentru selecționerul Suediei! Merge la CM-2018?
Zlatan Ibrahimovic nu este dorit de selecționerul Suediei la Cupa Mondială

Zlatan Ibrahimovic a lăsat de înțeles în ultima perioadă că va merge la turneul final al Cupei Mondiale din Rusia, dar selecționerul Suediei, Janne Anderson, a anunțat că nu-l va convoca pe atacantul de la Los Angeles Galaxy.

Mâhnit de reacția tehnicianului, Ibrahimovic i-a răspuns în stilul caractersitic printr-o postare pe contul de Facebook. Atacantul a postat un videoclip în care apare relaxat într-o piscină, moment în care este sunat de un oarecare Janne (n.r. – prenumele selecționerului). Starul suedez ignoră apelul și se aruncă în apa din piscină.

Selecționerul Suediei nu-l vrea pe Ibrahimovic la Cupa Mondială

Selecționerul Suediei, Janne Anderson, a declarat că Zlatan Ibrahimovic nu intră în planurile sale pentru Cupa Mondială din această vară.

După ce s-a transferat în MLS, la formația Los Angeles Galaxy, Zlatan Ibrahimovic a făcut mai multe afirmații prin care lăsa să se înțeleagă că și-ar dori să joace la turneul final din Rusia. Prima dată, suedezul a anunțat că șansele să joace la Cupa Mondială sunt foarte mari.

Apoi, celebrul atacant în vârstă de 36 de ani a precizat că va fi prezent la Cupa Mondială din Rusia, fără să menționeze însă dacă va juca sau va fi doar spectator.

Fără Ibrahimovic, retras în vara anului 2016, Suedia s-a calificat la Mondial după un baraj cu Italia, câştigat dramatic. La turneul final din Rusia, scandinavii vor juca împotriva Germaniei, a Coreei de Sud şi a Mexicului în grupa F.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri