Cele mai citite

Video. Ibra, showman de LA! Suedezul a “stins” Chicago Fire

Vârsta nu contează pentru Zlatan Ibrahimovic! La 36 de ani suedezul deja a cucerit MSL. A fost din nou decisiv pentru Los Angeles Galaxy.
15.04.2018 | 11:44
Video. Ibra, showman de LA! Suedezul a
ADVERTISEMENT

Există sportivi peste care patina timpului nu lasă nici o amprentă. În această categorie poate fi trecut, fără nici o reţinere, şi vedeta fotbalului suedez, Zlatan Ibrahimovic. La 36 de ani, Ibra continuă să încânte şi să uimească prin performanţele sale. Şi nu sunt deloc puţine.

Ibrahimovic a decis să lase fotbalul din Europa, pentru a le arăta americanilor de ceea ce este în stare. Şi şi-a făcut cu adevărat o intrare de showman într-o ţară în care showul de tip hollywoodian este ceva obişnuit. A jucat la nici 48 de ore după ce a pus piciorul pe pământ american, a intrat în ultimele 20 de minute din derbyul de Los Angeles şi a marcat două goluri, întorcând scorul de la 1-3 la 4-3!

Ibrahimovic a devenit deja idol la Los Angeles

Ibra vrea însă pur şi simplu să aşeze pe umerii săi misiunea de a readuce Los Angeles Galaxy în prim-plan. În ultima etapă a fost din nou decisiv. Lovitură de cap şi victorie cu 1-0 în faţa unei echipe puternice în SUA, Chicago Fire. Deja tricourile cu numele şi numărul său s-au vândut ca pâinea caldă şi oficialii clubului sunt pe punctul de a scoate o nouă serie, care, probabil, că se va termina la fel de repede.

ADVERTISEMENT

Cu o asemenea formă nu ar fi deloc exclus ca selecţionerul Suediei, Janne Andersson, să îl caute pe Zlatan şi să îl întrebe dacă nu doreşte să revină la echipa naţională, pentru a juca ultimul său Mondial din carieră, cel din Rusia. FIFA i-ar putea interzice acest lucru, pentru că Zlatan e coproprietar la o casă de pariuri, însă jucătorul a spus că dacă va dori să meargă, nu îl va putea opri nimeni.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri