Cele mai citite

Întoarcerea regelui! Ibrahimovic este în lotul lui United după 8 luni de pauză

Zlatan Ibrahimovic revine pe teren. Atacantul lui United este în lot pentru meciul cu Newcastle din Premier League după 8 luni de pauză.
17.11.2017 | 20:13
Întoarcerea regelui! Ibrahimovic este în lotul lui United după 8 luni de pauză

Atacantul suedez s-a accidentat grav în aprilie, în timpul semifinalei din Europa League împotriva lui Anderlecht. Ibra a suferit o ruptură de ligament încrucişat la genunchi şi a fost nevoit să ia o pauză de 8 luni. 

Deşi, iniţial, Zlatan şi-a încheiat contractul cu United, sudezul a ajuns la un acord privind prelungirea înţelegerii pentru stagiunea actuală. Meciul de sâmbătă, împotriva lui Newcastle va fi primul în care Ibrahimovic va fi în lot. 

“Zlatan este recuperat total. Nu ne putem aştepta să joace 90 de minute” 

Alături de starul suedez, la Manchester United revin două piese grele: Paul Pogba şi Marcos Rojo. Fundaşul argentinian s-a accidentat şi el grav în meciul cu Anderlecht din Europa League, din luna aprilie. 

“Zlatan este recuperat total. Nu ne putem aştepta de la el să poată juca 90 de minute sau să evolueze în partide consecutive, cum făcea înainte. Are nevoie de timp pentru a reveni la cel mai bun nivel”, a explicat Jose Mourinho.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri