Ibrahimovic va avea parte de un film biografic! Cât va costa pelicula

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
08/02/2018, 09:53
Ibrahimovic va avea parte de un film biografic! Cât va costa pelicula

Zlatan Ibrahimovic a declarat în repetate rânduri că are o viaţă demnă de un film artistic, iar suedezii vor să-i indeplinească acest vis. O casă de producţie din ţara natală este pregătită să demareze un proiect cinematografic.

Filmul despre viaţa starului celor de la Manchester United ar urma să aibă un buget de cinci milioane de euro şi se va baza pe autobiografia suedezului “Eu sunt Zlatan”. Fotbalistul de 36 de ani este în negocieri avansate cu producătorii, iar filmul ar putea apărea până în 2020.

Ibrahimovic, pe urmele lui Pele

Zlatan a avut un destin incredibil. El a crescut într-un ghetou în care mai mult de 90% dintre tineri ajung să fie delincvenţi. Dar şi-a făcut propriul destin, e o lecţie de la care inclusiv el are de învăţat”, a declarat Mattias Nohrborg, cunoscut cinefil suedez.

În urmă cu doi ani, Pele a avut parte de un film biografic. Viaţa brazilianului a fost transpusă pe ecran în pelicula “Pele: Naşterea unei legende”. Filmul nu a fost bine primit de cinefili, producţia fiind criticată la scurt timp după ce a apărut în cinematografe.

Ştirea MOMENTULUI

Kylian Mbappe dedică victoria tuturor francezilor: “Suntem mândri că i-am făcut fericiţi”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.