Ibrahimovic va avea parte de un film biografic! Cât va costa pelicula

zlatan ibrahimovic, film, manchester united

Zlatan Ibrahimovic se apropie de finalul carierei, una în care a reuşit mari performanţe. Suedezul îşi doreşte ca viaţa lui să fie subiectul unui film, iar acest lucru s-ar putea întâmpla mai repede decât credea.

Zlatan Ibrahimovic a declarat în repetate rânduri că are o viaţă demnă de un film artistic, iar suedezii vor să-i indeplinească acest vis. O casă de producţie din ţara natală este pregătită să demareze un proiect cinematografic.

Filmul despre viaţa starului celor de la Manchester United ar urma să aibă un buget de cinci milioane de euro şi se va baza pe autobiografia suedezului "Eu sunt Zlatan". Fotbalistul de 36 de ani este în negocieri avansate cu producătorii, iar filmul ar putea apărea până în 2020.

Ibrahimovic, pe urmele lui Pele

"Zlatan a avut un destin incredibil. El a crescut într-un ghetou în care mai mult de 90% dintre tineri ajung să fie delincvenţi. Dar şi-a făcut propriul destin, e o lecţie de la care inclusiv el are de învăţat", a declarat Mattias Nohrborg, cunoscut cinefil suedez.

În urmă cu doi ani, Pele a avut parte de un film biografic. Viaţa brazilianului a fost transpusă pe ecran în pelicula "Pele: Naşterea unei legende". Filmul nu a fost bine primit de cinefili, producţia fiind criticată la scurt timp după ce a apărut în cinematografe.