Fotbal international

Out de le Mondial, Ibrahimovic vrea să ajungă star la Hollywood

24.04.2018 | 15:13
Out de le Mondial Ibrahimovic vrea sa ajunga star la Hollywood

Zlatan Ibrahimovic face senzaţie în America la LA Galaxy şi ştie deja ce va face după ce va agăţa ghetele în cui. Ibrahimovic vrea să ajungă star la Hollywood şi este sigur că va avea mai mult succes decât Ivan Drago din seria Rocky.

După performanţele obţinute la echipele de club la care a jucat în Europa, suedezul s-a făcut remarcat şi în America la LA Galaxy. După ce antrenorul echipei naţionale a Suediei a anunţat că Zlatan nu va face parte din lotul care va merge la Campionatul Mondial din Rusia, Ibrahimovic a făcut un anunţ neaşteptat. Are de gând să se apuce de actorie după ce va renunţa la cariera de fotbalist. O meserie care i s-ar potrivi de minune, având în vedere că Ibra este un jucător excentric, căruia i-a plăcut să iasă în evidenţă nu doar pe terenul de fotbal, ci şi în afara lui, la antrenamente sau la conferinţele de presă. Caracterizat în primul rând de încrederea de sine, Zlatan nu s-a sfiit să declare că este cel mai popular om în Suedia. “Vor schimba numele Suediei cu numele meu pe hartă. Când vei căuta Suedia pe GPS, nu vei scrie Suedia, ci Zlatan”, este declaraţia starului de la LA Galaxy la un post de radio american.

Ibrahimovic vrea să ajungă star la Hollywood

Cunoscut pentru determinarea de a fi cel mai bun, Ibrahimovic vrea să exceleze şi în actorie. Vrea să ajungă star la Hollywood şi crede că poate juca roluri mult mai complexe decât Dolph Lundgren, care l-a interpretat pe Ivan Drago, “adversarul” lui Silvester Stallone în seria Rocky. “Cineva mi-a spus că aş putea juca roluri de personaje negative în filme pentru că engleza mea este ca a lui Ivan Drago. Dar eu mă consider mult mai bun. Cred că mi s-ar potrivi un rol principal, de exemplu Rambo”, a mai spus Ibrahimovic.