Cele mai citite

Ibrahimovici nu e de ajuns! Şeicii de la PSG vor să aducă cel mai bun MIJLOCAŞ din Premier League

PSG a ajuns pînă în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, fiind eliminată de Chelsea, în timp ce în Ligue 1 este pe primul loc, foarte aprope de un nou titlu....
15.04.2014 | 13:41
Ibrahimovici nu e de ajuns! Şeicii de la PSG vor să aducă cel mai bun MIJLOCAŞ din Premier League
ADVERTISEMENT

PSG a ajuns pînă în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, fiind eliminată de Chelsea, în timp ce în Ligue 1 este pe primul loc, foarte aprope de un nou titlu.

Parizienii joacă în acest weekend şi finala Cupei Ligii, aşa că se poate spune că au avut un sezon perfect. Avînd în vedere că performaneţele sînt obligatorii şi în sezonul viitor, şeicii de la PSG deja îşi fac planuri pentru transferurile verii.

ADVERTISEMENT

Conform France Football, primul pe lista francezilor este Yaya Toure, unul dintre cei mai în formă mijlocaşi ai momentului.

“O altă pistă este Yaya Toure, cel care are contract cu Manchester City pînă în 2017. La capătul unui sezon fantastic, ivorianul care va împlini 31 de ani în 2014 este văzut ca o variantă excelentă datorită experienţei europene. El a mai fost coechipier cu Ibrahimovici la Barcelona în 2009-2010” scriu cei de la France Football.

ADVERTISEMENT

Yaya-Toure

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri