Fotbal international

Icardi nu merge la Cupa Mondială! Sampaoli a ales cinci super atacanți

21.05.2018 | 14:32
Icardi nu merge la Cupa Mondiala Sampaoli a ales cinci super atacanti

Atacantul echipei Internazionale Milano, Mauro Icardi, nu merge la Cupa Mondială din Rusia, el fiind lăsat în afara lotului de 23 de jucători convocați de Jorge Sampaoli. Deși s-a aflat în lotul lărgit de 35, golgheterul din Serie A nu a prins lista definitivă, Sampaoli preferând alți patru atacanți alături de vedeta Lionel Messi, informează cotidianul argentinian Ole.

Cei cinci atacanți cu care Argentina va încerca să dea marea lovitură la turneul final al Cupei Mondiale din Rusia sunt Lionel Messi, Sergio Aguero, Paulo Dybala, Gonzalo Higuain și Cristian Pavon. Un alt jucător important lăsat acasă de Jorge Sampaoli este mijlocașul Diego Perotti de la AS Roma.

Icardi ratează Cupa Mondială pentru că nu este prieten cu Messi

Se pare că absența lui Mauro Icardi din lotul Argentinei pentru Cupa Mondială i se ”datorează” și lui Leo Messi, care nu-l palce pe atacantul de la Inter Milano. Fostul internațional Hernan Crespo chiar l-a atacat pe jucătorul de la Barcelona pe această temă: Icardi nu pare tocmai un prieten de-al lui Messi. Selecția se face în jurul unui «cerc magic» și, din păcate, Mauro nu face parte din el. Din punctul meu de vedere, este o eroare. Argentina are nevoie de un astfel de atacant. Vom vedea ce decid Sampaoli sau Messi”.

Cei 23 de jucători convocați de Jorge Sampaoli pentru turneul final sunt următorii:

Portari: Sergio Romero (Manchester United), Wilfredo Caballero (Chelsea Londra), Franco Armani (River Plate);

Mijlocași: Ever Banega (FC Sevilla), Javier Mascherano (Hebei Fortune), Eduardo Salvio (Benfica Lisabona), Lucas Biglia (AC Milan), Giovani Lo Celso (Paris Saint-Germain), Angel Di Maria (Paris Saint-Germain), Manuel Lanzini (West Ham United), Maximiliano Meza (Independiente), Marcos Acuna (Sporting Lisabona);

Atacanți: Lionel Messi (FC Barcelona), Paulo Dybala (Juventus Torino), Sergio Aguero (Manchester City), Gonzalo Higuain (Juventus Torino), Cristian Pavon (Boca Juniors).