Nicio categorie

Icardi se distra în timp ce Messi rata penalty cu Islanda. Galerie foto

Autor: Sorin Dumitrescu | 17.06.2018 | 14:07
Icardi se distra în timp ce Messi rata penalty cu Islanda. Golgeterul lui Inter a fot cu familia în Seychelles şi acum e în SUA

Lăsat în afara lotului pentru turneul final al Campionatului Mondial din Rusia de către selecţionerul Argentinei, Jorge Sampaoli, golgeterul lui Inter, Mauro Icardi se distra de zor în timp ce Leo Messi rata penalty cu Islanda! Decizia selecţionerului de a nu-l convoca pe unul dintre cei mai prolifici atacanţi din sezonul anterior a înfuriat mult şi presa şi fanii şi dacă Argentina va avea un parcurs dezastruos în Rusia Sampaoli va fi cel care va plăti toate oalele sparte.

Argentina a avut un debut aproape catastrofal la turneul final, 1-1 cu debutanta Islanda şi tocmai omul de la care o naţiune întreagă aşteaptă minunile pentru al treilea titlu mondial, Leo Messi, a îngropat-o cu acel penalty ratat în a doua repriză. Presiunea este uriaşă în acest moment în lot şi în presă şi confruntarea cu Croaţia din al doilea meci nu oferă prea multe motive de bucurie.

Icardi se distra, în timp ce inamicul său de la naţională rata penalty

În acest timp exclusul de lux din lotul “pumelor”, Mauro Icardi, caută să îşi vindece alături de familie rănile dezamăgirii de a nu fi şi el la marele eveniment din Rusia. Alături de soţia sa, bomba sexy Wanda Nara şi de copii, Icardi s-a relaxat mai întâi în peisajul exotic al Insulelor Seychelles, de unde a şi postat nişte imagini foarte fierbinţi cu Wanda.

Nice to meet you?

A post shared by Mauro Icardi (@mauroicardi) on

Iar acum, în perioada Campionatului Mondial se află în SUA, la New York, de unde continuă să îşi încălzească fanii de pe reţele de socializare cu alte imagini. Între timp s-au înmulţit vocile care susţin că selecţionerul Jorge Sampaoli este o marionetă în mâinile lui Leo Messi şi că de fapt starul Argentinei ar fi fost cel care nu l-a dorit pe Icardi în avionul de Rusia.

Icardi se distra, în timp ce Messi rata penalty cu Islanda. În imagine cu fiica sa la avionul de State, în loc de avionul de Rusia
Icardi se distra, în timp ce Messi rata penalty cu Islanda. În imagine cu fiica sa la avionul de State

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!