Life

O icoană cu Iisus a început să lăcrimeze într-o biserică din Cluj. Enoriașii vorbesc despre o minune

Un simbol al Bisericii Ortodoxe din Cluj-Napoca este vizitat de câteva zile de enoriașii din zonă, după ce s-a dus vestea legat de minunea care o înconjoară.
08.12.2021 | 19:15
O icoana cu Iisus a inceput sa lacrimeze intro biserica din Cluj Enoriasii vorbesc despre o minune
Minune într-o biserică din Cluj. O icoană a început să lăcrimeze. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

O icoană care îl înfățișează pe Mântuitorul Iisus Hristos a început să lăcrimeze într-un lăcaș de cult din cartierul Zorilor, din Cluj-Napoca.

Preoții au observat minunea în urmă cu câteva zile, la scurt timp după ce două gospodine au terminat curățenia. De atunci enoriașii vin să vadă cu ochii lor cele întâmplare.

ADVERTISEMENT

Având în vedere că biserica are Hramul „Învierea Domnului” și suntem în perioada sărbătorilor de iarnă, fenomenul nu poate fi explicat decât prin ceva foarte rar.

Minune într-o biserică din Cluj. O icoană a început să lăcrimeze

Evenimentul a fost semnalat în jurul datei de 2 decembrie și nu poate fi explicat de preoți și nici de credincioși. Totul poate fi pus pe seama voinței lui Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

Zeci de credincioși care au aflat de minunea din cartierul Zorilor au mers la biserică pentru a vedea cele petrecute.

Mai exact, credincioșii au putut observa cum din dreptul ochiului stâng coboară o dâră, sub formă de lacrimă.

ADVERTISEMENT

Ziua de 1 decembrie a decurs firesc fără să ne semnaleze nimic din ceea ce urma să se întâmple. Iar în data de 2 decembrie de dimineața după slujbă undeva la 8.40 preoții s-au retras, iar gospodinele parohiei noastre au intrat în atribuții.

Segmentul unde este icoana a revenit la două dintre gospodine, au început curățenia și procedura normală este ca icoana să fie ștearsă și pe față și pe spate și nu exista niciun semn că se va întâmpla ceva.

ADVERTISEMENT

Au așezat icoana la loc și când au mers să ia candela au constatat că din ochiul stâng al Mântuitorului curge ceva”, a declarat preotul Nicolae Dura pentru Antena 3.

Părintele paroh Nicolae Dura a mai adăugat că există un precedent. Concret, în anul 2017, în aceeași biserică, a apărut o dâră asemănătoare pe icoana Maicii Domnului cu Pruncul.

La momentul respectiv flacăra candelei a căpătat culoarea violet și a urcat în spirală. Enoriașii au luat locul cu asalt și atunci.

ADVERTISEMENT
Tags: