Life

Ideea ingenioasă a unui român pentru a nu i se fura lucrurile în vacanță în Grecia: „Unde să ascund 5000 de euro, acte, aur”

Ce a putut întreba un turist român înainte de a pleca în vacanță în Grecia. Acesta vrea să fie sigur că nu o să cadă pradă hoților din stațiunile de la malul mării.
26.07.2022 | 21:49
Ideea ingenioasa a unui roman pentru a nu i se fura lucrurile in vacanta in Grecia Unde sa ascund 5000 de euro acte aur
Ideea ingenioasă a unui român pentru a nu i se fura lucrurile în vacanță în Grecia. Foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Un turist român plecat în vacanță în Grecia, le-a cerut ajutorul prietenilor de pe rețelele de socializare pentru a-i da sfaturi unde să își ascundă 5.000 de euro. Răspunsurile au fost pe măsură!

Ce a putut întreba un turist român înainte de a pleca în vacanță în Grecia

Turistul a mărturisit că este foarte îngrijorat de anunțurile privind furturile din Grecia, astfel că vrea să fie sigur că bunurile sale nu vor fi furate când merge la plajă.

ADVERTISEMENT

Mai în glumă, mai în serios, omul a întrebat unde poate găsi să cumpere o pereche de papuci impermeabili, pe care să îi poarte inclusiv atunci când merge în largul mării.

Bărbatul respectiv care părea că mai degrabă a făcut o postare ironică, spunea că are de ascuns 5.000 de euro, dar și aur sau chei, pe care le pune în punga de la supermarket, alături de pateu, ceapă și roșii, dar acum ar vrea să fie foarte sigur că nu se va întâmpla nimic cu acestea.

ADVERTISEMENT

Ce caută turistul pentru a nu i se fura lucrurile în vacanță

Turistul care voia să plece în Grecia în vacanță a spus că a văzut că au fost multe întâmplări de acest gen în ultima vreme, așa că vrea să se simtă protejat când merge la mare.

„Având în vedere numărul mare de spargeri la mașinile turiștilor și hoții de buzunare care roiesc prin atracțiile turistice din Grecia, știe cineva de unde pot achiziționa o pereche de slipi impermeabili unde să ascund 5000 de euro, acte, aur, chiei de la mașină și alte obiecte de valoare, în timp ce sunt la plajă?

ADVERTISEMENT

De obicei, le ascund la șezlong lângă umbrelă, în punga de la Lidl printre pateuri, ceapă, roșii și brânză sau în lada frigorifică între sticlele la de bere la doi jumate, dar acum văzând atâtea întâmplari neplăcute, petrecute de curând pe meleagurile zeilor, parcă m-a luat frica și vreau să le iau cu mine în mare”, este mesajul scris de turist.

Răspunsurile au venit rapid, iar o persoană i-a recomandat husele de telefon impermeabile, unde se pot ține banii sau cardurile.

ADVERTISEMENT

 „Puneți totul într-un pampers (curat) și îl împăturiți ca și cum ar fi fost folosit”, a scris cineva.

ADVERTISEMENT