Life

Idei de cadouri de Crăciun pentru partener. Cu ce nu vei da greș

În cazul în care ai rămas în pană de idei în ceea ce privește cadourile de Crăciun, îți prezentăm o listă de daruri cu care sigur îți vei impresiona partenerul de viață
20.12.2021 | 18:23
Idei de cadouri de Craciun pentru partener Cu ce nu vei da gres
ADVERTISEMENT

Crăciunul se apropie cu pași repezi, iar Moșul are nevoie de ajutoare. Uneori poate fi destul de dificil să găsești cadoul perfect pentru partenerul de viață, mai ales dacă sunteți de mult timp împreună și deja ai epuizat toate ideile pe care le aveai.

Idei de cadouri de Crăciun pentru partener

Nu trebuie să îți faci griji, pentru că este o situație cât se poate de normală. Pentru a-ți veni în ajutor, am pregătit o listă cu idei de cadouri pentru Crăciun cu care sigur nu o să dai greș. Găsești ceva care să te încânte?

ADVERTISEMENT

1. Accesorii pentru sezonul de iarnă

Iarna nu-i ca vara spune o vorbă. De asta, nimeni nu refuză niște accesorii cu care să se apere de gerul năprasnic. Ține-ți partenerul la căldură, departe de o posibilă răceală! O pereche de mănuși, un fular călduros ori o căciula de iarna la modă, sunt câteva piese vestimentare ideale pe care să le pui într-un cadou inspirat de Crăciun.

2. Coșuleț cu bunătăți

Nu există dovadă mai mare de dragoste decât propriul timp. Spune-i partenerului că îl iubești printr-un cadou de Crăciun făcut chiar cu mâinile tale. Noi îți sugerăm un coșuleț cu dulciuri de casă, la care poți atașa o felicitare cu o scurtă declarație de dragoste. Sună delicios, nu?

ADVERTISEMENT

3. Album foto personalizat

Amintirile sunt neprețuite. Într-o lume digitalizată, alege să oferi persoanei iubite un album foto personalizat, de Crăciun. Alături de imaginile speciale pentru voi, poți adăuga și câte un mesaj sugestiv. Cu siguranța e un cadou drăguț pe care să-l revedeți la bătrânețe.

4. Cristale

O idee de cadou de Crăciun cu care nu ai să dai greș dacă ești într-o relație cu o persoană spirituală sunt cristalele. Pietrele semi-prețioase ascund o mulțime de secrete și proprietăți fascinante. Le poți alege în funcție de zodie pentru ca partenerul să beneficieze de proprietățile cristalului.

ADVERTISEMENT

5. O ediție specială a cărții favorite

Dacă știi că persoana iubită adoră să citească, nu ai cum să dai greș dacă îi oferi o ediție specială a cărții ei preferate. Ca să fie totul perfect, poți sublinia înainte toate pasajele care îți plac. Așa îi dăruiești și o parte din tine, iar cadoul vă va aduce mai aproape.

6. Căsuță de turtă de dulce pe care să o construiți împreună

Așa cum am precizat și mai sus, amintirile sunt cel mai neprețuit cadou. Construirea unui căsuțe de turtă dulce este o activitate creativă și distractivă pentru un cuplu. Unde mai pui faptul că veți avea și desertul pentru masa de Crăciun?

ADVERTISEMENT

7. Puzzle 3D

O idee de cadou, în cazul în care partenerul de viață este un mic Bob Constructorul, poate fi un puzzle 3D. Ai la dispoziție o mulțime de modele. Poți opta pentru ceva ce are legătură cu filmul său preferat sau un obiectiv turistic pe care vă doriți să-l vizitați împreună.

8. Vacanță în doi

Dacă vă doriți de mult să mergeți într-o vacanță, dar nu ați avut timp, acum este momentul potrivit. Roagă-ți partenerul să închidă ochii și să pună degetul pe hartă. Punctul ales va fi destinația voastră de vacanță. Bineînțeles, el nu trebuie să știe ce pui la cale până când nu va găsi biletele de avion/ tren sub bradul de Crăciun.

ADVERTISEMENT