Sport

Idila momentului în Premier League! Ce fotbalist a pus mâna pe fata lui Pep Guardiola. Foto

Fata cea mare a lui Pep Guardiola se pare că are o relație cu un fotbalist celebru din Premier League, care joacă la o formație rivală a tatălui său.
06.10.2021 | 08:11
Fata cea mare a lui Pep Guardiola se pare că are o relație cu un fotbalist din Premier League, care joacă la o formație rivală. Sursă foto: Daily Mail
ADVERTISEMENT

Managerul spaniol al celor de la Manchester City are trei copii cu su soția sa Cristina Serra, Maria – 20 de ani, Marius – 18 ani și Valentina – 13 ani.

Vestea că fiica sa cea mare are o aventură cu un celebru fotbalist vine într-un moment dificil pentru tehnicianul de 50 de ani, după ce a apărut informația că ar fi avut un cont bancar secret în Andorra unde îşi primea salariul în perioada petrecută la Al-Ahli (2003-2005).

ADVERTISEMENT

Fata lui Pep Guardiola se iubește cu un fotbalist din Premier League

Pep Guardiola a reușit să facă din Manchester City o echipă de temut în Premier League, dar și în Europa, însă fata sa cea mare, Maria, a ales să trăiască o poveste de dragoste cu un fotbalist de la o rivală a tatălui său.

Conform Daily Mail, alesul fetei este Dele Alli de la Tottenham, cei doi fiind văzuți împreună într-o zonă exclusivistă din centrul Londrei. Cei doi au luat prânzul la un restaurant unde des își fac apariția vedete mondene, iar apoi și-au luat câte o cafea și au plecat cu mașina Mariei.

ADVERTISEMENT

Această apariție vine la cinci luni după ce Alli (25 de ani) și fata lui Guardiola au fost surprinși sărutându-se într-un celebru club din Londra, acolo unde Maria se află la studii. Totuși, de atunci și până la această nouă întâlnire, cei doi ”porumbei” nu au mai fost văzuți împreună.

Maria Guardiola neagă relația

Presa britanică a încercat să afle ce părere are managerul lui Manchester City despre aventura pe care o are fiica sa cea mare cu un fotbalist renumit de la o rivală din Premier League, dar purtătorul de cuvânt al acestuia a refuzat să comenteze acest subiect.

ADVERTISEMENT

De asemenea, persoana care se ocupă de imaginea lui Delle Alli nu a dorit să dea niciun fel de detalii pe această temă. Cu toate acestea, jurbaliștii din Insulă au aflat că Maria le-ar fi spus apropiaților că este ”doar prietenă” cu fotbalistul, în ciuda sărutului lor.

Cu toate acestea, iată că cei doi continuă să se vadă și să iasă împreună, ceea ce arată că sentimentele lor sunt destul de puternice. Rămâne de văzut dacă ei vor primi ”dezlegare” și de la Pep Guardiola și vor confirma oficial această relație.

ADVERTISEMENT

De ce a fost părăsit Alli de fosta iubită

Idila dintre cei doi vine la câteva luni după ce mijlocașul lui Tottenham a fost părăsit de prietena sa, modelul Ruby Mae, cu care a avut o relație de cinci ani. Devastat de această despărțire, fotbalistul a încercat să-și revină căutându-și o nouă parteneră pe o rețea de întâlniri la mare vogă în Marea Britanie.

Relația dintre Dele Alli și Ruby Mae s-ar fi încheiat din cauza faptului că fotbalistul petrecea foarte mult timp pe jocuri video, lucru care a deranjat-o extrem de mult pe frumoasa sa parteneră care în cele din urmăp a decis să pună capăt idilei.

Dele Alli a locuit în perioada de carantină din pandemia de coronavirus împreună cu fratele său, Harry Hickford, și un prieten comun din copilărie, plus iubitele lor. Toți au tras o sperietură cumplită când s-au trezit cu doi răufăcători care au reușit să anihileze sistemul de alarmă și să pătrundă în casă. Tâlharii i-au furat mai multe bunuri și l-au și lovit cu pumnul în față pe jucătorul lui Tottenham.

ADVERTISEMENT
Tags: