Life

Idila neștiută dintre Dorian Popa și Alexandra Stan de la Survivor România: ”Era gagicar, avea mai multe iubite”

22.02.2021 | 14:53
Idila nestiuta dintre Dorian Popa si Alexandra Stan de la Survivor Romania Era gagicar avea mai multe iubite
Idila neștiută dintre Dorian Popa și Alexandra Stan de la Survivor România: ”Era gagicar, avea mai multe iubite” Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dorian Popa a fost împreună cu o celebră cântăreață din România în timp ce erau la liceu. Este vorba despre Alexandra Stan, fosta concurentă de la „Survivor România” 2021, care a făcut mărturisiri despre relația cu îndrăgitul artist. 

Nimeni nu s-ar fi așteptat la o asemenea dezvăluire, însă totul este posibil atunci când vine vorba de Dorian Popa. Ambii cântăreți sunt din Constanța, însă nu au făcut liceul împreună, iar relația lor a fost una scurtă.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Alexandra Stan a mărturisit că nu a mai avut niciun iubit înainte de Dorian Popa și că el a fost cel cu care a avut primul sărut.

Idila neștiută dintre Dorian Popa și Alexandra Stan de la Survivor România

Alexandra Stan a făcut mărturisiri neașteptate despre prima ei relație, pe care a avut-o în liceu, la vârsta de 16 ani. Fosta concurentă de la „Survivor România” a fost împreună cu Dorian Popa cu mulți ani în urmă, înainte ca vreunul dintre ei să ajungă cunoscut.

ADVERTISEMENT

Blondina a declarat că domnul „Hâtz” era un băiat foarte romantic și că obișnuia să-i aducă flori atunci când se întâlneau, ba chiar a comparat reația lor cu cea dintre Usher și Beyoncé la vremea respectivă.

„Aveam 16 ani, iar Dorian Popa din LaLa Band şi «Pariu cu viaţa» a fost primul meu iubit. El era la liceul Eminescu, eu la Traian, în Constanţa.

ADVERTISEMENT

Ne plăcea să ne plimbăm de mână. Cu el a fost primul meu sărut. Era romantic, venea cu flori, formam un cuplu precum Usher şi Beyoncé.”, a declarat Alexandra pentru click.ro.

Dorian Popa era „gagicar” în liceu

Fosta concurentă a show-ului de la Kanal D a mai spus că se înțelegea foarte bine cu mama lui Dorian Popa, care o plăcea foarte mult. Despre fostul iubit a spus că avea talent încă de pe atunci, însă nu se oprea la o singură fată atunci când venea vorba de cuceriri.

ADVERTISEMENT

„El de mic era supertalentat şi cânta, îi plăcea mult. Mama lui, care era profesoară de canto, m-a iubit foarte mult. Semănăm un pic la nas, îl avem la fel. Eram copii, iar el era gagicar, avea mai multe iubite”, a mai spus cântăreața.

Dorian Popa a confirmat relația, care nu a durat mai mult de o lună. Cei doi s-au cunoscut la un bal al bobocilor, chiar dacă erau în licee diferite.

„E o poveste veche, de pe vremea când eram amândoi copii. Ne-am întâlnit la un bal al bobocilor, eu eram în clasa a X-a la Liceul Eminescu, ea în a IX-a la Liceul Traian, două instituţii de învăţământ apropiate din Constanţa.

A fost o dragoste la prima vedere, o poveste de dragoste cu scântei. O chestie frumoasă de adolescenţi, însă nu a ţinut mai mult de o lună, ar fi fost imposibil! Amândoi am greşit şi nu am putut trece peste anumite situaţii pe care le-am întâmpinat atunci”, a mărturisit Dorian Popa, scrie libertateapentrufemei.ro. 

ADVERTISEMENT