Sport

Zlatan Ibrahimovic a dezvăluit cine este idolul său și cine e mai bun dintre Messi și Ronaldo: „Mișcările lui vin de la sine”

Zlatan Ibrahimovic rămâne unul dintre cei mai sinceri fotbaliști. Într-un interviu recent acordat, suedezul a vorbit deschis despre idolii copilăriei sale, dar și despre rivalitatea dintre Messi și Cristiano Ronaldo.
07.12.2021 | 11:49
Zlatan Ibrahimovic a dezvaluit cine este idolul sau si cine e mai bun dintre Messi si Ronaldo Miscarile lui vin de la sine
ADVERTISEMENT

Ajuns la 40 de ani, Zlatan Ibrahimovic nu are de gând să agațe prea curând ghetele în cui. Contractul suedezului cu AC Milan expiră la finalul sezonului, dar acesta așteaptă prelungirea înțelegerii.

Cine este idolul lui Zlatan Ibrahimovic

Pe lângă dorința de a își încheia cariera pe San Siro, Zlatan a făcut mai multe dezvăluiri picante pentru jurnaliștii italieni.

ADVERTISEMENT

Suedezul a mărturisit că idolul copilăriei sale vine din lumea boxului și nu a fotbalului. Este vorba despre Muhammad Ali, de la care a încercat să preia și atitudinea de dincolo de ring.

„Datorită caracterului, a personalității sale, pentru cât de puternic era. A spus lucruri și le-a făcut și el”, a mărturisit Zlatan Ibrahimovic, citat de AS.com.

ADVERTISEMENT

Cel mai bun fotbalist din lume

Zlatan Ibrahimovic a fost coechipier la Barcelona cu Lionel Messi, care tocmai a cucerit cel de-al șaptelea Balon de Aur, record absolut, dar suedezul nu îl consideră pe argentinian cel mai bun din istorie.

Atacantul lui AC Milan rămâne fidel brazilianului Ronaldo, cel care i-a fost idol încă din copilărie.

ADVERTISEMENT

„Pentru mine cel mai bun jucător din toate timpurile este Ronaldo, Fenomenul. Dacă a fost mai bun decât Maradona? Pe Maradona nu l-am văzut jucând.

Eu l-am prins pe Ronaldo încă de când eram mic și mereu încercam să-l imit”, a adăugat suedezul.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi vs. Cristiano Ronaldo

Cu toate acestea, Zlatan Ibrahimovic îl consideră pe Messi superior lui Cristiano Ronaldo și a argumentat de ce.

„Cristiano Ronaldo și Messi sunt foarte puternici, îmi este greu să aleg unul dintre ei.

Dacă aș fi nevoit să aleg, aș spune Messi, pentru că am fost coleg cu el, l-am văzut de aproape. Messi face totul natural, toate mișcările vin de la sine”, a conchis Zlatan.

ADVERTISEMENT