Au făcut istorie, acum sînt uitaţi. Steaua lui Olăroiu, MESAJ către actuala conducere

Cel mai titrat antrenor din istoria Stelei, Emeric Ienei, a declarat pentru FANATIK.RO că ar fi fost frumos ca oficialii clubului din Ghencea să îi invite la Kiev şi pe foştii jucători ai lui...
30.09.2014 | 16:16
Au facut istorie acum sint uitati Steaua lui Olaroiu MESAJ catre actuala conducere
ADVERTISEMENT

Cel mai titrat antrenor din istoria Stelei, Emeric Ienei, a declarat pentru FANATIK.RO că ar fi fost frumos ca oficialii clubului din Ghencea să îi invite la Kiev şi pe foştii jucători ai lui Cosmin Olăroiu, cei care, în 2006, au cîştigat în Ucraina cu scorul de 4-1.

Emeric Ienei a mărturisit pentru FANATIK.RO că nu a mai fost invitat oficial în ultimii ani de actualii conducători ai clubului din Ghencea la vreun meci!  “Voi aştepta cu sufletul la gură şi cu mîna pe telecomandă meciul Stelei de la Kiev. Vreau să îi transmit lui Costel Gâlcă că îi voi ţine pumii în acest joc. Însă aş vrea să îi mai transmit şi lui Valeriu Argăseală doar ca o sugestie. Ar fi fost bine pentru moralul jucătorilor să fie învitaţi la Kiev şi foştii jucători ai lui Cosmin Olăroiu cei care au cîştigat în 2006 pe terenul lui Dinamo Kiev cu scorul de 4-1. Dacă nu toţi, atunci măcar cei care s-au lăsat de fotbal. Sînt sigur că actualii jucătorii ai lui Gâlcă s-ar fi mobilizat şi mai tare în momentul în care lîngă ei s-ar fi aflat şi colegii de generaţie ai lui Dică”, ne-a spus Ienei.

ADVERTISEMENT

“Vin la meciul cu Ungaria”

Totodată, Emeric Ienei a dezvăluit pentru FANATIK.RO că în cel mai scurt timp ar vrea să vină la Bucureşti pentru a viziona live un meci al Stelei, dar pînă atunci va merge pe Arena Naţională la partida România -Ungaria. “Îmi este dor să urmăresc live un meci al Stelei, dar pînă atunci voi veni la Bucureşti la meciul România -Ungaria. Poate că, dacă voi mai rămîne în Bucureşti, o să vreau să văd şi un meci al Stelei. Nu am fost invitat de FRF la jocul naţionalei României, însă îmi este dor să văd din nou live meciuri de fotbal”, a încheiat Ienei.

 steaua-ienei-il-face-praf-pe-tehnicianul-ros-albastrilor-pana-la-urma-cine-e-reghecampf-asta-100225-1-1

Dinamo Kiev – Steaua 1-4

Steaua: Carlos – Saban, Goian, Ghionea-Neşu – Nicoliţă, Paraschiv, Lovin, Cristocea- Dică, Vali Badea

Au marcat, Ghionea, Dică (2) Vali Badea

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Tags: