Fanatik Show

Scandal înainte de România – Ungaria! Gafă a FRF faţă de legendele Stelei: “Am ajuns un nimeni în ţara unde am adus Cupa Campionilor”

Emeric Ienei, Ionel Augustin şi Liţă Dumitru sînt supăraţi că oficilii FRF nu i-au invitat la meciul România - Ungaria, deşi s-a anunţat public că fostele glorii, care au evoluat la echipa...
10.10.2014 | 10:43
Scandal inainte de Romania  Ungaria Gafa a FRF fata de legendele Stelei  Am ajuns un nimeni in tara unde am adus Cupa Campionilor
ADVERTISEMENT

Emeric Ienei, Ionel Augustin şi Liţă Dumitru sînt supăraţi că oficilii FRF nu i-au invitat la meciul România – Ungaria, deşi s-a anunţat public că fostele glorii, care au evoluat la echipa naţională, vor fi chemate la marea dispută de sîmbătă seară de pe Arena Naţională.

Stadionul din Bucureşti va fi plin ochi la partida România-Ungaria. 55 de mii de spectatori sînt aşteptaţi la acest joc. Printre aceştia vor fi prezenţi şi invitaţi speciali din partea FRF. Vor fi chemate la acest joc majoritatea gloriilor noastre care au evoluat la echipa naţională. Momentan nu vă putem da mai multe date”, a dezvăluit oficialul FRF, Marcel Puşcaş, la FANATIK SHOW.

ADVERTISEMENT

“M-am obişnuit să tot fiu uitat în ultimii ani”

Cu toate acestea, nume importante din istoria fotbalului românesc şi-au exprimat dezamăgirea că nu au primit nici un semn din partea FRF, în ciuda anunţului oficial. Cel mai titrat antrenor din România, Emeric Ienei, cîştigător cu Steaua al Cupei Campionilor Europenei în 1986,  fost selecţioner al României, a declarat pentru FANATIK.RO: Să fiu invitat de cineva de la FRF la România – Ungaria? Hai, domnule, să fim serioşi! Nu m-a invitat nimeni la nici un joc. M-am obişnuit să nu mai fiu invitat pe nicăieri în ultimii ani. Nu credeam niciodată că o să ajung sau, mai bine spus, am ajuns acum un neica nimeni, după ce am cîştigat Cupa Campionilor Europeni în 1986 cu Steaua şi am fost egalul Argentinei lui Maradona în anul în care pumele erau, la acel moment, campionii mondiali en titre şi au pierdut, ulterior, finala CM din Italia. Este păcat că am ajuns să fiu tratat aşa! Mai mult, m-am obişnuit cu neseriozitatea de la FRF, după ce m-au tot minţit că o să lucrez sau o să colaborez cu nu ştiu ce comisie tehnică. M-a durut că această promisiune a venit tocmai de la bunul meu prieten, Anghel Iordănescu.”

ienei

“Am  mai multe selecţii la echipa naţională decît ani de viaţă are Burleanu”

La rîndul său, fostul atacant al clubului Dinamo, dar şi al naţionalei României, Ionel Augustin a declarat: Nu credeam că Răzvan Burleanu are în el atîta răutate faţă de nişte oameni care au lucrat la FRF sau care au antrenat sau au jucat la naţionala României. Pe vremea lui Mircea Sandu nu exista meci să nu fiu invitat la jocurile naţionalei României. Mă suna Jean Vlădoiu şi mă chema la FRF să îmi ridic invitaţia. Acum nici măcar nu mai sîntem sunaţi să fim întrebaţi de sănătate. Nu ne mai bagă nimeni în seamnă. Pai eu am selecţii la naţionala României cîţi ani de viaţă are acest Burleanu. Pentru Burleanu nu contează că am jucat vreo 40 de meciuri la naţională, eu nu sînt fostă glorie.”

ADVERTISEMENT

4

“Era să le mai zic eu ceva, însă lasă-i, în… Doamne, iartă-mă!”

La rîndul său, la fel de supărat s-a arătat şi Liţă Dumitru, fostul mare internaţional şi căpitan al Stelei. “Unde să fiu eu invitat? Hai domnule ce naiba! Păi voi credeţi că cei din actuala conducere ştiu că eu am jucat la echipa naţională? Era să le mai zic eu ceva, însă lasă-i în… Doamne iartă-mă! Dacă nici omul care l-a marcat şi i-a făcut faţă marelui Pele la Campionatul Mondial din Brazilia 70 sau un fost căpitan al Stelei nu merită să fie şi el invitat la un asemenea meci de al echipei naţionale, atunci cine mai merită? Am jucat peste 65 de meciuri la naţională şi cred că meritam şi eu un oarecare respect”a spus Dumitru.

lita_dumitru

65 de meciuri a jucat Liţă Dumitru pentru naţionala României pentru care a reuşit să marcheze 17 goluri

37 de meciuri a jucat Ionel Augustin pentru naţionala României pentru care a reuşit să marcheze 4 goluri

5 ani a antrenat naţionala României Emeric Ienei între anii 1986-1990 şi 2000

1 an a antrenat naţionala Ungariei Emeric Ienei

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!