VIDEO / Ienei: “Polonezii încearcă să ne adoarmă. Steaua nu e mica Barcelona”

Constantin Radu   
în Horia Ivanovici
19/08/2013, 18:30
VIDEO / Ienei: “Polonezii încearcă să ne adoarmă. Steaua nu e mica Barcelona”

Fostul antrenor al Stelei, Emerich Ienei, a vorbit la Fanatik Show despre analiza polonezilor, în care au concluzionat că “roş-albaştrii” sînt “mica Barcelona”.

“Cei de la Legia dau declaraţii ca să ne adoarmă. Sîntem Barcelona? Mi se pare exagerat. Nu trebuie să picăm în această capcană. Trebuie să ne vedem de drumul mostru şi să cîştigăm. Ei ne-au urmărit, au văzut că Steaua este o echipă redutabilă. Şi ei sînt o echipă bună şi vor prin orice mijloace să ne adoarmă. Nu trebuie să picăm în această capcană, trebuie să ne pregătim serios. Legia este o echipă mai valoroasă decît echipele cu care puteam pica. Atunci cînd te crezi mare şi tare înainte de întîlnire cu adversarul, atunci sînt şanse să pierzi. Steaua o să mă impresioneze cînd o să bată cîteva echipe ca Real Madrid, Manchester United sau Bayern Munchen”, a spus Ienei la DigiSport.

Emerich Ienei crede că echipa din Ghencea are totuşi cîteva puncte comune cu cea mai bună generaţie a fotbalului romînesc, Steaua 86. “Steaua încearcă să joace tot din devieri ca Steaua 86, dar campionatul de-atunci era mult mai puternic decît cel din prezent. Îmi e şi jenă să fac o analiză. Formaţia din ’86 rămîne echipe cu cele mai bune rezultate, dar Steaua cea mică de-acum este pe un drum al Stelei din 86”, a mai spus Ienei.

 

VEYI VIDEO:

Închide ×