Se caută VINOVAŢI! “Chipciu şi Tănase, INEXISTENŢI!”

Steaua a pierdut, scor 0-1, partida cu FC Vaslui, iar la final jucătorii din Ghencea, dar şi antrenorul Laurenţiu Reghecampf, au acuzat “circul” făcut de clubul moldovean înaintea disputei,...
12.04.2014 | 19:25
Se cauta VINOVATI Chipciu si Tanase INEXISTENTI

Steaua a pierdut, scor 0-1, partida cu FC Vaslui, iar la final jucătorii din Ghencea, dar şi antrenorul Laurenţiu Reghecampf, au acuzat “circul” făcut de clubul moldovean înaintea disputei, care a anunţat că se va prezenta la Bucureşti cu juniorii. Ilie Stan, fost antrenor la Steaua şi FC Vaslui, consideră că roş-albaştrii au pierdut din cauza faptului că Piovaccari nu a primit nici o minge utilă, făcînd referire la absenţa lui Sănmărtean, unul dintre cei mai buni pasatori din Liga 1.

“Vasluiul a reuşit o surpriză incredibilă în Ghencea. Cei de la Steaua s-au crezut de la început învingători, au crezut că joacă doar numele, nu au făcut presing. De asemenea, sînt de părere că fotbaliştii nu au respectat ce le-a transmis Reghecampf. Chipciu şi Tănase au fost inexistenţi pe benzi, erau în zona centrală şi acolo aglomerau mijlocul terenului. Piovaccari nu a avut deloc mingi, nu a fost pus în valoare. Cred că s-a simţit şi lipsa lui Sănmărtean, care este un pasator excelent. Mă bucur pentru jucătorii lui FC Vaslui, au dat o palmă patronilor care nu i-au plătit”, a spus Ilie Stan pentru FANATIK.RO.

ilie-stan-660x400

Emeric Ienei, fostul mare antrenor al Stelei, pune, însă, “tunurile” pe jucătorii şi staff-ul roş-albaştrilor, pe care îi acuză că nu au pregătit profesionist partida din Ghencea.

“Steaua nu a jucat nimic. La finalul partidei, am văzut declaraţii cum că nu este normal cum a procedat Vasluiul, că au spus că vin cu juniorii şi că, pînă la urmă, au jucat cu prima echipă. Ce te interesează pe tine acest lucru? Pe tine trebuie să te intereseze echipa ta! A fost o atmosferă lejeră, cei care reprezintă conducerea Stelei ar fi trebuit să fie mult mai eficienţi. Nu au putut să-i mobilizeze. Tu nu trebuie să te pregăteşti pentru juniorii lor, ci pentru un meci pe care trebuie să-l cîştigi indiferent de condiţii. Steaua nu ar fi trebuit să pice în această capcană, nu conta dacă FC Vaslui ar fi venit sau nu cu juniorii”, a spus Emeric Ienei pentru FANATIK.RO.

ienei1

La rîndul său, Mihai Stoichiţă a declarat că a rămas interzis atunci cînd a aflat scorul final. “Am preferat să joc tenis în loc să mă uit la partidă. Eram ferm convins că Steaua va cîştiga la scor şi nu avea rost să pierd timpul. Cînd am deschis televizorul mai erau patru minute şi am rămas stupefiat cînd am văzut scorul. Mi se pare incredibil să te bată o echipă care vine direct la stadion după ce a mers şase ore cu autobuzul”, a spus Stoichiţă pentru FANATIK.RO.

stoichita_63952500-660x369

Întrebat dacă absenţa lui Sănmărtean poate fi o cauză a eşecului cu FC Vaslui, “Lippi” a declarat: “Steaua nu a cîştigat nimic cu Sănmărtean. Poate doar Supercupa. Nu Sănmărtean a făcut Steaua mare. Cînd a venit el la echipă, roş-albaştrii erau pe primul loc, cîştigau pe bandă rulantă. Steaua nu stă în el, deşi e un jucător care îmi place foarte mult. Ce înseamnă acum? Că dacă lipseşte Sănmărtean, Steaua va pierde toate meciurile?”. 

Tags: