News

Iepuraș Playboy România, arestată pentru tentativă de omor! Ce le-a declarat polițiștilor

10.04.2019 | 13:56
Iepuraș Playboy România, arestată pentru tentativă de omor!

Emilia Petre, o vedetă care a pozat în Playboy România, a fost arestată pentru tentativă de omor. Tânăra a fost asaltată de polițiștii Serviciului Omoruri al Poliției Capitalei. Incidentul a avut loc pe șoseaua Colentina din București, în urma unui accident în trafic.

Emilia Petre, fost iepuraș Playboy România, a fost arestată pentru tentativă de omor

Ema Petre, după cum poate fi găsită pe conturile de socializare, ar fi trecut prea aproape de o altă mașină, iar una dintre oglinzile retrovizoare autovehiculului s-a rupt. De la incident s-a trecut la scene violente, căci din mașina avariată au coborât două femei care s-au luat la harță cu vedeta, conform spynews.ro.

Între cele trei au urmat o bătaie cu pumni, păruială și picioare. Într-un moment de respiro, fostul iepuraș Playboy a reușit să scape din mâinile femeilor nervoase, s-a urcat din nou la volan, a călcal pedala de accelerație și a dat, în mod voit, peste una dintre femei, pe care a luat-o pe capotă.

Iepuraș Playboy România, arestată pentru tentativă de omor! Ce le-a declarat polițiștilor
Ema Petra ar fi trecut prea aproape de o altă mașină, iar una dintre oglinzile retrovizoare autovehiculului s-a rupt

La audieri, Emilia Petre a declarat că nu a realizat ce face

Scenele au fost filmate, iar concluzia anchetatorilor a fost: tentativă de omor. La audieri, Emilia a declarat, potrivit unor surse judiciare aflate sub protecția anonimatului, că nu și-a dat seama de implicațiile destului său și că a reacționat astfel din cauza adrenalinei și panicii.

Iepuraș Playboy România, arestată pentru tentativă de omor! Ce le-a declarat polițiștilor
De la incident s-a trecut la scene violente, căci din mașina avariată au coborât două femei furioase

Ulterior, a ajuns în fața instanței cu o propunere de arestate preventivă pentru 30 de zile, iar magistrații au hotărât să o aresteze la domiciliu, pe motiv că are un copil încă mic. În anul 2014, Emilia a ajuns pe coperta Playboy România după ce a câștigat un concurs de frumusețe.

Tags: