Pariuri sportive

Ies „diavolii roșii” din criză la Euro 2024? Ce spune cota zilei la Belgia – România

Meciurile din Grupa E a Euro 2024 continuă cu Belgia - România, iar pariorii pot profita acum din plin de cota zilei oferită de MOZZART BET.
22.06.2024 | 14:53
Ies diavolii rosii din criza la Euro 2024 Ce spune cota zilei la Belgia  Romania
Puteți face bani la Euro 2024 daca profitati de cota zilei de la meciul Belgia - România. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 22:00, pe stadionul din Koln este programată partida Belgia – România, care închide etapa 2 din Grupa E a Euro 2024. Este un meci cu implicații foarte mari în lupta pentru calificarea în optimile de finală, iar MOZZART BET vine în ajutorul pariorilor și oferă o cotă a zilei extrem de interesantă.

Belgia nu-și mai permite pași greșiți la Euro 2024. Ce spune cota zilei de la meciul cu România

Belgia – România este meciul care închide ziua de sâmbătă, 22 iunie, la Euro 2024, fiind totodată și ultimul din etapa 2 a fazei grupelor. Are implicații foarte mari în lupta pentru calificarea în optimile de finală ale competiției, pentru că după victoria Ucrainei în fața Slovaciei calculele în Grupa E s-au complicat foarte mult.

ADVERTISEMENT

Belgia a produs una dintre surprizele neplăcute ale turneului final din Germania, pierzând cu 0-1 meciul de debut contra Slovaciei, outsidera grupei. Chiar dacă „diavolilor” le-au fost anulate de VAR două goluri ale lui Lukaku, unul pentru ofsaid și celălalt pentru henț, impresia proastă lăsată în acel meci nu poate fi ștearsă.

Situația grea în clasament pentru naționala pregătită de Domenico Tedesco înaintea acestui joc contra României nu-i mai permite să facă niciun un pas greșit. Ocupă ultimul loc, cu 0 puncte acumulate, și un nou rezultat negativ i-ar putea bara drumul spre fazele eliminatorii ale Euro 2024.

ADVERTISEMENT

De aceea, e clar pentru toată lumea că singurul obiectiv al Belgiei în meciul cu România nu poate fi decât victoria. Dar, avertizați de rezultatele de până acum în grupă, mai mult ca sigur că băieții lui Tedesco nu-și vor mai trata cu un aer de superioritate adversarii și vor intra mult mai montați pe teren pentru a evita o nouă rușine.

Belgienii au nevoie ca de aer de cele trei puncte puse în joc și pentru a le obține vor miza pe cartea atacului. Nu-și permit un joc de așteptare, vor fi nevoiți să forțeze, iar cota zilei de la MOZZART BET ia în calcul tocmai acest aspect. Pariorii trebuie să lase deoparte sentimentele naționaliste și să gândească pragmatic, iar cota de 1,54 pentru pronosticul „1X & TG 2-4” la meciul Belgia – România ar trebui speculată neapărat.

ADVERTISEMENT

România are nevoie de un punct pentru a se califica în optimi

Lideră a Grupei E după victoria uluitoare 3-0 cu Ucraina, naționala României încă tremură pentru calificarea în optimile de finală ale Campionatului European. Mai are nevoie de minim un punct din următoarele partide, cu Belgia și Slovacia, în caz contra riscând chiar să termine pe locul 4.

În aceste condiții, e de presuspus că Edi Iordănescu va aborda prudent acest joc, nu se va avânta în atac și va încerca să profite la maximum de spațiile libere pe care le vor lăsa belgienii în apărare. Îi este suficient și un egal pentru accederea în optimi, iar obiectivul este să-l obțină chiar împotriva belgienilor, pentru a aborda mai relaxat jocul din ultima etapă cu Slovacia.

ADVERTISEMENT

Cu o Belgie având nevoie disperată de victorie și cu o României care se mulțumește și cu un punct, e clar cum vor sta lucrurile sâmbătă seara la Koln. Iar cota zilei de la MOZART BET ține cont de toate aceste aspecte și le dă pariorilor posibilitatea să facă profit cu pronosticul „1X & TG 2-4” la meciul Belgia – România.

  • 1,54 este cota oferită de MOZZART BET pentru pronosticul „1X & TG 2-4” la meciul Belgia – România

ADVERTISEMENT