News

Ies la iveală detalii cutremurătoare în cazul femeii ucise prin comanda propriei fiice. „Le-ai spus că nu eu am omorât-o? Eu nici nu am pus mâna”

Cazul femeii omorâte din ordinul propriei fiice ia amploare. Au apărut noi stenograme șocante în care fiica vorbește ce să declare în fața procurorilor
28.06.2024 | 13:25
Ies la iveala detalii cutremuratoare in cazul femeii ucise prin comanda propriei fiice Leai spus ca nu eu am omorato Eu nici nu am pus mana
Cum a fost pus la cale un asasinat halucinant de propria fiică a unei bătrâne. Detalii șocante au ieșit la iveală. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Noi înregistrări în cazul omorului planificat din Ilfov. Nepoata, acuzată că a finanțat uciderea bunicii sale, a fost surprinsă în timpul unei dispute cu fostul ei soț, discutând despre cum să gestioneze responsabilitatea pentru crimă.

Detalii șocante ies la iveală în cazul femeii asasinate la comandă

Cei doi vorbeau cum să convină asupra mărturiilor pe care să le ofere în fața anchetatorilor pentru a o proteja pe ea de închisoare. Bărbatul era deja încarcerat după ce și-a asumat vina pentru crimă.

ADVERTISEMENT

Totuși, investigațiile erau încă în desfășurare, astfel încât și nepoata victimei a fost chemată pentru interogatoriu. În înregistrările obținute de Antena 3 CNN, femeia îi spune fostului soț că a admis în fața anchetatorilor că a fost prezentă la locul crimei.

Iată mai jos conversația dintre cei doi:

Ea: Am recunoscut!

El: Ce ai recunoscut? Cine a făcut fapta, eu sau ăla? Știi că nu am vrut să merg acolo. Le-ai spus cine a făcut? Dacă o făceam eu, nu mai luam pe nimeni cu mine. Vin eu la ei acolo, și le spun cine a făcut fapta, mâine. Să nu mai stau eu aici degeaba, să stea cine a făcut.

ADVERTISEMENT

Ea: Eu am spus că am fost acolo. 

El: Dacă tot ai spus asta, de ce nu ai spus adevărul, de ce nu ai spus cine a omorât-o? De aia te-am lăsat pe tine afară și am intrat eu nevinovat. Lasă că vede Dumnezeu! Ăla a omorât-o, eu nici măcar nu am pus mâna. Păi de ce nu ai spus adevărul, că ăla nenorocit-o? Dacă eram eu în stare de așa ceva,  făceam eu direct, nu mai luam pe altcineva.

În ciuda probelor obținute de anchetatori, nepoata femeii de afaceri, ucisă la ordinul propriei fiice, declară în fața judecătorilor că regretă fapta și le cere să fie eliberată. Conform procurorilor, nepoata, fostul soț al acesteia și un muncitor angajat au comis omorul asupra femeii de 60 de ani.

ADVERTISEMENT

Filmul crimei comise a fost reconfigurat după mai bine de zece ani

Adevărul a ieșit la iveală doar după reaudieri, la peste un deceniu de la comiterea faptelor. Înainte de 2011, o femeie și fiica ei au planificat să o ucidă pe mama femeii. Cele două au angajat inițial un bărbat cu 10.000 de euro pentru a comite crima, dar acesta a dispărut după ce a primit banii.

Motivul a fost teama că bătrâna, care urma să fie audiată de DIICOT, ar putea divulga informații care ar duce la încarcerarea fiicei. Astfel, ele au decis să o elimine, potrivit antena3.ro.

ADVERTISEMENT

Grăbite să-și finalizeze planul, au găsit un alt complice – un zidar care lucrase la casa lor, oferindu-i aproximativ 10.000 de lei și un scuter nou pentru a comite omorul. Bărbatul, adus de nepoată, a intrat în locuința bătrânei, a lovit-o și apoi a asfixiat-o.

În urma reaudierilor, anchetatorii au analizat din nou dovezile și l-au identificat pe adevăratul criminal, condamnându-l la 10 ani de închisoare. Femeile care au pus la cale asasinatul, mama și fiica, au primit câte 20 de ani de detenție.

ADVERTISEMENT