Pariuri sportive

Iese cel mai previzibil rezultat de la Euro 2024? Profitați acum de cota zilei de la Slovacia – România

„X solist” este rezultatul anticipat de toată lumea la partida Slovacia - România de la Euro 2024, iar pariorii au acum șansa să dea lovitura cu ajutorul cotelor oferite de Mozzart Bet.
25.06.2024 | 22:43
Iese cel mai previzibil rezultat de la Euro 2024 Profitati acum de cota zilei de la Slovacia  Romania
„X solist” la Slovacia - România este cota zilei cu care pariorii pot da lovitura la Euro 2024. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Miercuri, 26 iunie, de la ora 19:00, pe stadionul din Frankfurt, naționala României întâlnește reprezentativa Slovaciei în ultima etapă a Grupei E de la Euro 2024. Toată lumea anticipează un rezultat de egalitate care ar califica braț la braț ambele echipe în optimile de finală, iar pariorii sunt pregătiți să speculeze imediat cotele pe care le oferă MOZZART BET.

Cota zilei de la Euro 2024 mizează pe un egal la meciul Slovacia – România

Situație incredibilă în Grupa E de la Campionatul European din Germania înaintea disputării partidelor din ultima rundă. Toate cele patru formații se află la egalitate de puncte, iar departajarea este făcută doar la golaveraj, în ordinea România (3-2), Belgia (2-1), Slovacia (2-2) și Ucraina (2-4).

ADVERTISEMENT

Ceea ce ne aduce în postura ca la partida Slovacia – România ambele combatante să aibă nevoie de același rezultat, care să le asigure calificarea în optimile de finală. Și slovacii, și românii au nevoie doar de un singur punct pentru a merge mai departe, indiferent de ce se va întâmpla la partida Belgia – Ucraina, iar de aici au pornit și speculațiile.

Evident că toată lumea susține teoria că niciuna dintre cele două echipe nu trebuie să riște inutil, primordial pentru fiecare fiind să-și urmărească interesul, indiferent de gura lumii. Sau a adversarilor… Iar în favoarea noastră sunt destule cazuri de la Europene sau Mondiale când două echipe au „ignorat” ideea de fair-play pentru a-și îndeplini obiectivele.

ADVERTISEMENT

În mod normal, la Slovacia – România nu ar trebui să avem parte de un alt rezultat decât „X solist”. E împotriva logicii ca jucătorii celor două echipe să se „faulteze” reciproc pentru a-i califica mai departe pe belgieni sau ucraineni și e greu de crezut că o vor face.

Cum greu de crezut e că vom asista la un meci spectaculos, cu foarte multe faze de poartă. Va fi mai degrabă o partidă urâtă, în care jucătorii vor pasa preponderent de-a latul terenului, la trecerea timpului, cel mai previzibil rezultat fiind în acest caz un 0-0. Și trebuie să profităm neapărat de cota zilei pe care MOZZART BET o oferă pentru acest meci, un 2,70 extrem de tentant pentru pronosticul „X solist & TG 0-2”.

ADVERTISEMENT

Iar dacă cele două formații au ajuns în această situație de invidiat, meritul este numai al lor. Slovacia a detonat bomba primei etape, când a învins Belgia cu 1-0 și putea să fie deja în optimi înaintea ultimei runde. Pentru că a condus și Ucraina la pauză cu 1-0, dar a capotat surprinzător în repriza secundă, a primit două goluri și a complicat calculele calificării în Grupa E.

Și România a pornit ca din tun la acest turneu final, victorie categorică 3-0 cu Ucraina, însă nu a mai putut ține ritmul și a fost nevoită să se recunoască învinsă în fața Belgiei. A fost doar un 2-0 în favoarea „diavolilor roșii”, suficient însă pentru „tricolori” să-și mențină golaverajul pozitiv și să rămână pe primul loc.

ADVERTISEMENT

Vreți să dați lovitura la Euro 2024? Aveți încredere că Slovacia și România își vor vedea propriul interes, de a se califica în optimile de finală, și mizați cu încredere pe cota zilei la MOZZART BET pentru pronosticul „X solist & TG 0-2”.

  • 2,70 este cota oferită de MOZZART BET pentru pronosticul „X solist & TG 0-2” la meciul Slovacia – România

ADVERTISEMENT
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB:...
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB: „Azi i-a dat răspunsul!”
Francezii au „foame“ de bani: dovada că prețurile au explodat la Paris, cu...
Francezii au „foame“ de bani: dovada că prețurile au explodat la Paris, cu ocazia Jocurilor Olimpice
EXCLUSIV Gică Hagi nu vrea să mai vine națională! Regele, în onflict cu...
EXCLUSIV Gică Hagi nu vrea să mai vine națională! Regele, în onflict cu FRF. Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță merg în această seară la Constanța să-l convingă!
Insula din Grecia care a ajuns sufocată de mormane de gunoaie
Insula din Grecia care a ajuns sufocată de mormane de gunoaie
Denis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană...
Denis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană la gimnastică. Tânără arată răvăşitor
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a...
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a fost criticat că este Gay: „Și cu femei, și cu bărbați...”
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile...
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile fotbalistului
Secretul înmormântării lui Ceaușescu. S-a aflat după 35 de ani
Secretul înmormântării lui Ceaușescu. S-a aflat după 35 de ani
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și...
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și Andrei Nae sunt căsătoriți de ani buni
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin...
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin Ghiță a fost numit director general pe 12 februarie 2023
Nu este o pădure, ci un singur copac! Marele Banian, arborele care ocupă...
Nu este o pădure, ci un singur copac! Marele Banian, arborele care ocupă o suprafață de aproape 19.000 de metri pătrați