ADVERTISEMENT
Cele mai citite

VIDEO / Froch l-a DEVASTAT pe Groves, apoi a cerut-o pe prietena lui în CĂSĂTORIE

UPDATE / Imediat după ce l-a făcut K.O pe George Groves, Carl Froch s-a pus în genunchi şi a cerut-o pe prietena sa în căsătorie în faţa a 80.000 de oameni. Rachael Cordingley a acceptat...
Autor: Claudiu Melinte | 01.06.2014 | 15:35

UPDATE / Imediat după ce l-a făcut K.O pe George Groves, Carl Froch s-a pus în genunchi şi a cerut-o pe prietena sa în căsătorie în faţa a 80.000 de oameni. Rachael Cordingley a acceptat propunerea dublului campion mondial.

ADVERTISEMENT

article-2644851-1E5E33D100000578-628_634x744

UPDATE / Carl Froch rămîne în continuare dublu campion mondial WBA şi IBF la supermijlocie. ”Cobra” din Nottingham l-a nimicit pe George Groves în runda cu numărul 8 printr-o victorie clară prin K.O. Cel care îl bătea ”măr” pe Bute în 2012 i-a aplicat un croşeu de dreapta în bărbie care l-a trimis pe Groves în lumea viselor. Challengerul a căzut ca secerat şi era aproape să-şi rupă piciorul. Medicii au fost nevoiţi să-i pună masca de oxigen acestuia. Din fericire, englezul şi-a revenit după intervenţia echipei medicale.

ADVERTISEMENT
Loading the player…

Box / Titlul mondial WBA & IBF, ora 23:00, Digi Sport 1

Carl Froch – George Groves 1,65     23,00 2,30

 Unul dintre cele mai tari meciuri de box ale anului va avea loc pe legendarul stadion Wembley

 Aşa cum o arată cotele, meciul dintre cei doi pugilişti britanici, contînd pentru centurile mondiale WBA şi IBF la supermijlocie, ambele în posesia lui Forch, va fi unul extrem de echilibrat. Cei doi s-au mai întînit şi noiembrie. Atunci, Carl Froch, care, să nu uităm, l-a bătut măr pe Lucian Bute în 2012, a fost pus la pămînt de Groves în prima repriză!

ADVERTISEMENT

De altfel, Groves a fost mult mai bun ca Froch pînă cînd arbitrul a decis să intervină şi să-i fure, efectiv, victoria! Froch era condus la puncte în runda 9, atunci cînd arbitrul a considerat că Groves nu se mai putea apăra, decizie eronată, întrucît pugilistul de 25 de ani nu numai că se eschiva normal, dar şi îi trimitea pumni în bărbie lui Froch! Decizia a fost una contestată, iar „Cobra” a fost nevoită să-i acorde revanşa cît mai repede copilului teribil al boxului britanic. Meciul 2 va avea loc sîmbătă noaptea, la ora 23:00,  pe celebrul stadion Wembley.

Cote

1,40 este cota pentru ca meciul să nu dureze 12 runde
4,20 este cota pentru ca meciul să se decidă între runda 7 şi runda 9
1,72 este cota pentru ca meciul să dureze mai pu]in de 10 runde
2,30 este cota pentru ca Groves să-l bată pe Froch

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!