Ieşenii, resemnaţi după o nouă înfrângere împotriva Viitorului: “Avem un complex în faţa lor!”

IAŞI - VIITORUL 0-2
Filon Stan   
in Fotbal intern
06/04/2018, 21:04
Ieşenii, resemnaţi după o nouă înfrângere împotriva Viitorului: “Avem un complex în faţa lor!”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Echipa lui Gică Hagi s-a impus cu 2-0 pe terenul lui Poli Iaşi, în etapa a 4-a a play-off-ului Ligii 1 Betano. Pe teren a intrat şi Cătălin Ştefănescu, care a revenit după o accidentare, însă ieşenii tot au pierdut. 

”Nu ştiu dacă a fost ghinion, dar era bine dacă am fi marcat azi, pentru că am lipsit mult de pe gazon şi mi-ar fi dat un moral foarte bun acest gol. Am avut ceva probleme de sănătate destul de grave, acum sunt sănătos, îmi doresc să joc, să îmi ajut echipa. Dacă am fi marcat atunci prin Andrei (n.r. Cristea a dat peste poartă, deşi era singur la 6 metri), cred că i-a sărit mingea. Cred că ar fi fost altul scorul în seara asta”, a declarat Ştefănescu pentru Telekom Sport.

Ieşenii spun că au un complex în faţa Viitorului

Cosmin Frăsineanu, fundaşul lui Poli Iaşi, a venit cu o altă abordare asupra rezultatului din această seară. ”Se pare că avem un complex în faţa lor. A fost un joc destul de echilibrat, am avut oportunităţi, au avut şi ei… după care, spre final, ne-am deschis ca să încercăm să egalăm şi au profitat de o greşeală a noastră, ne-au prins pe un contraatac, au făcut 2-0. Este o echipă bună, care creşte de la meci la meci, au demonstrat în acest campionat, nu este întâmplător unde au ajuns. Noi trebuie să ne revenim şi să încercăm să acumulăm cât mai multe puncte”, a spus Frăsineanu.

Închide ×