Ieşenii s-au săturat de înfrângeri: „Trebuie să jucăm şi eficient, nu doar spectaculos”

Eduard Popa   
in Fotbal intern
11/04/2018, 18:45
Ieşenii s-au săturat de înfrângeri: „Trebuie să jucăm şi eficient, nu doar spectaculos”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Elevii lui Flavius Stoican au avut prestaţii bune în play-off, dar nu au reuşit să obţină puncte. De aceea oficialii grupării din Iaşi au pus accentul în discursurile din ultimele zile pe termenul „eficienţă”. Preşedintele Adrian Ambrosie speră ca echipa sa să reuşească nu doar un joc bun, aşa cum s-a întâmplat până acum, ci şi un rezultat pe măsură.

„Am luat botezul în play-off, ne ajunge. De acum încolo, sperăm să fim nu doar o echipă spectaculoasă, ci şi eficientă. Flavius (n.r. – antrenorul Flavius Stoican) a avut un discurs bun la antrenament, i-a remotivat pe jucători şi sperăm să spargem gheaţa în meciul de la Craiova. Am maximă încredere că putem obţine cel puţin un punct cu CS U Craiova, ba chiar pe toate trei”, a declarat preşedintele Adrian Ambrosie.

Preşedintele CSMS Poli Iaşi: „Am fi meritat puncte în play-off”

„Chiar dacă am pierdut ultimele patru meciuri din campionat, echipa nu a jucat rău şi consider că am fi meritat să obţinem puncte, cel puţin în deplasările cu CFR Cluj şi FCSB. Dacă ar fi să caut explicaţii pentru aceste rezultate, trebuie să luăm în considerare şi valoarea adversarilor din play-off, dar şi condiţiile în care ne-am desfăşurat activitatea în perioadele geroase. Echipa s-a pregătit numai pe sintetic, prin balon sau în sală, foarte puţin a intrat pe terenul mare. Poate fi şi aceasta una din cauze”, a mai spus preşedintele moldovenilor. 

Cu un meci restant, cu Astra, CSM Poli Iaşi se clasează pe ultimul loc în play-off-ul Ligii 1, pe 6, cu 20 de puncte. CS U Craiova are un meci în plus, are 36 de puncte şi se află pe locul 2. Duelul dintre cele două echipe se joacă sâmbătă, de la ora 20:45, pe noul Oblemenco din Craiova. 

Închide ×