Fotbal intern

Iftime i l-a propus pe Ongenda lui Gigi Becali. “E jucătorul care îi lipsește la FCSB”

01.10.2018 | 15:53
Iftime i la propus pe Ongenda lui Gigi Becali E jucatorul care ii lipseste la FCSB

Iftime i l-a propus pe Ongenda lui Gigi Becali. Patronul formației FC Botoșani este convins că latifundiarul din Popera nu va regreta dacă îl va transfera pe fotbalistul francez la echipa sa. Hervin Ongenda a jucat și în tricoul celor de la PSG, acolo unde i-a avut colegi pe Cavani și Ibahimovic. Fotbalistul lui FC Botoșani a fost și internațional Under 21 al Franței.

FCSB a câștigat partida cu Hermannstadt, scor 3-1, iar după meci  Gigi Becali a spus că în iarnă va transfera un mijlocaș. Dar FANATIK.RO a aflat că între timp Valeriu Iftime deja i l-a propus patronului roș-albaștrilor pe Hervin Ongenda, fotbalist care a evoluat și la PSG.

“Ongenda este omul care îi lipsește lui Gigi Becali”

Contactat de către FANATIK.RO, Valeriu Iftime, patronul moldovenilor de la FC Botoșani, ne-a confirmat informația respectivă. “Observ că veștile circulă repede. Așa este, am avut o discuție cu Gigi Becali despre Ongenda, dar el cam strâmbă din nas. Încă se mai gândește. Eu i-am spus încă de acum două luni și că Olimpiu Moruțan este jucătorul de număr 10, iar acum văd că și Gigi Becali a vorbit public despre acest lucru, iar eu mă bucur că am avut dreptate.

Așa îi spun și acum. Dacă îl aduce pe Ongenda lângă Moruțan treaba din față o să îi meargă perfect. Cei doi fotbaliști se vor completa unul pe altul. Ongenda este jucătorul care îi trebuie lui Gigi la echipă. Eu îi transmit să se gândească bine la propunerea mea. Nu va regreta deloc un astfel de transfer. Eu sunt convins și acum că Gigi Becali a vorbit atunci doar la mișto de Ongenda. În sinea lui el este conștient că acest fotbalist este unul foarte valoros. Jocul de la Steaua i se potrivește perfect lui Ongenda. Steaua are un joc foarte bun în regim de viteză, iar Oli și Ongenda vor face prăpăd. Cheia este cum la Gigi Becali, iar eu îl sfătuiesc să nu mai tușească atunci când vorbim de Ongenda, știe el la ce mă refer”, a încheiat patronul moldovenilor.

350 de mii de euro este cota pe transfermarkt a lui Ongenda

3 meciuri a jucat Ongenda pentru naționala Under 21 a Franței