Life

Iggy Azalea, decizie radicală după ce a dezvăluit că are un fiu. Schimbarea de look i-a surprins pe toți

05.10.2020 | 16:02
Iggy Azalea decizie radicala dupa ce a dezvaluit ca are un fiu Schimbarea de look ia surprins pe toti
ADVERTISEMENT

Iggy Azalea, celebra rapperiță de origine australiană, a luat o decizie radicală, la scurt timp după ce a mărturisit că a devenit mamă pentru prima oară. Artista a reușit să-și țină sarcina ascunsă până la capăt, născând undeva în luna aprilie.

Cântăreața în vârstă de 30 de ani a dezvăluit că are un băiat căruia i-a pus numele Onyx. Artista, pe numele real Amethyst Amelia Kelly, a făcut cu această ocazie o schimbare radicală de look, filmându-se în timp ce renunță la părul lung și roz.

ADVERTISEMENT

Rapperița a renunțat definitiv la podoaba capitală, notează ciao.ro. Iggy Azalea și-a schimbat look-ul la 180 de grade și s-a tuns la zero, de parcă se pregătește să se înroleze în armată, schimbarea luându-i prin surprindere pe fanii săi, odată cu vestea că este mamă.

Iggy Azalea, schimbare radicală de look după ce a anunțat că va fi mamă

Am un fiu. Am așteptat momentul potrivit pentru a spune ceva, însă mi se pare că, pe măsură ce trece și mai mult timp, o să fiu și mai anxioasă cu privire la împărtășirea unei vești atât de mari cu lumea întreagă.

ADVERTISEMENT

Am dorit să îi păstrez viața cât mai privată, însă vreau să vă asigur că el nu este un secret. Îl iubesc mai mult decât pot exprima în cuvinte”, a mărturisit Iggy Azalea, relatează Daily Mail.

Celebra rapperiță nu a dezvăluit prea multe despre primul ei copil, care a împlinit recent vârsta de 6 luni. Artista nu a postat imagini cu bebelușul pe rețelele de socializare, însă a lăsat de înțeles că a trecut la etapa următoare, cea în care consumă alimente solide.

ADVERTISEMENT

„Fiul meu a mâncat astăzi prima mâncare solidă. Mă lupt să-l hrănesc. Îmi pare rău bebe. Ai avut șansa ta!”, a scris vedeta pe Twitter în urmă cu numai două zile.

Asta înseamnă că micuțul Onyx a început diversificarea, celebra sa mamă fiind în culmea fericirii de când a născut în mare secret, dorind în continuare ca micuțul să nu apară în lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT

Nu este pentru prima oară când artista dă de înțeles că a devenit părinte, în luna iunie mărturisind că așteaptă momentul potrivit să împărtășească vestea cu fanii săi.

ADVERTISEMENT