Sport

Igor Armaș nu îl iartă pe Malcom Edjouma și îl vrea suspendat de la FCSB: „În multe campionate sunt comisii care analizează”

Igor Armaș și-a revenit după intrarea lui Malcom Edjouma, însă nu l-a iertat pe fotbalistul FCSB-ului. Fundașul moldovean este convins că francezul trebuia să fie eliminat.
21.02.2023 | 10:30
Igor Armas nu il iarta pe Malcom Edjouma si il vrea suspendat de la FCSB In multe campionate sunt comisii care analizeaza
Urmările intrării lui Malcom Edjouma la Igor Armaș.
ADVERTISEMENT

Malcom Edjouma a avut o intrare criminală cu talpa la Igor Armaș în meciul FC Voluntari – FCSB, scor 1-2 în etapa 25 din SuperLiga. Titular în lotul ilfovenilor în eșecul cu FC U Craiova 1948, scor 1-2, Igor Armaș s-a arătat deranjat de faptul că mijlocașul FCSB-ului nu a văzut cartonașul roșu.

Igor Armaș nu a trecut peste intrarea dură a lui Malcom Edjouma: „N-am nevoie de scuzele lui”

Igor Armaș a fost șocat de decizia „centralului” Radu Petrescu, cel care i-a acordat „doar” cartonașul galben lui Malcom Ejouma după o intrare cu talpa pe fața și umărul fundașului moldovean. Fotbalistul celor de la FC Voluntari a fost deranjat pentru că Malcom Edjouma nu și-a cerut scuze personal.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Igor Armaș a adus acuzații la adresa comisiilor care nu au luat nicio măsură. „N-am nevoie de scuzele lui. Nimeni nu a sunat! E bine că am scăpat. Timpul și staff-ul medical de la echipă au făcut ca eu să arăt bine acum. 

Ați văzut că toată lumea a zis că a fost de cartonaș roșu. Din păcate, la noi, nu există o comisie care să analizeze și după ceea ce se întâmplă. A mai fost o situație la UTA cu Botoșani, când un jucător l-a scuipat pe un altul în față (n.r. – Șeroni pe Benga), nu s-a întâmplat nimic apoi! Este inadmisibil”, a declarat Igor Armaș, la finalul partidei FC U Craiova – FC Voluntari, scor 2-1.

ADVERTISEMENT
Urmările intrării lui Malcom Edjouma la Igor Armaș.
Urmările intrării lui Malcom Edjouma la Igor Armaș.

Igor Armaș, deranjat pentru că Edjouma nu a fost eliminat după intrarea criminală: „În multe campionate, sunt comisii care analizează”

Igor Armaș este convins că Malcom Edjouma trebuia să fie eliminat în urma intrării violente. Mijlocașul francez a fost titular pentru FCSB în remiza, scor 1-1 cu Universitatea Craiova în etapa 26 din SuperLiga, reușind să marcheze golul roș-albaștrilor.

„Și în cantonament, în Antalya, am plecat cu toții ca frații, de la patru echipe, dar, acum, pe teren… Nu ai voie să faci așa ceva! În multe campionate, sunt comisii care analizează după astfel de gesturi. 

ADVERTISEMENT

Regrete că joacă Edjouma în continuare? N-am nicio treabă. Am înțeles că Edjouma și-a cerut scuze pe rețelele de socializare, așa o fi, pe mine nu m-a căutat. Eu spun doar că trebuie să fie dreptate, un lucru corect, ca el să fi fost eliminat”, a mai spus Igor Armaș.

FC Voluntari a ajuns la cinci înfrângeri consecutive: „Suntem într-o situație dificilă”

FC Voluntari a deschis scorul prin Damașcan în minutul 24 al partidei cu FC U Craiova 1948, însă echipa antrenată de Liviu Ciobotariu avea să primească două goluri până la finalul partidei. Bahassa și Nemec, în propria poartă, au fost autorii golurilor care păstrează șansele oltenilor la calificarea în play-off.

ADVERTISEMENT

Igor Armaș a vorbit despre situația grea de la FC Voluntari care a ajuns la cinci eșecuri consecutive în SuperLiga în acest an. „Am primit două goluri foarte rapid cu FCU, în debutul părții secunde. Noi am avut două situații uriașe de a marca, la 1-0, nu știu cum de nu a intrat mingea în poartă. Este o înfrângere dureroasă pentru noi, trebuie să acumulăm puncte, fiindcă suntem într-o situație dificilă.

Și urmează un alt meci, cu CSU Craiova, poate mai dificil decât acesta. Deja suntem la retrogradare. Va fi o bătălie crâncenă pentru a evita Liga 2. În fotbal, antrenorul răspunde de rezultate așa e organizat acest sport.

E responsabilitatea noastră, în primul rând, cu același antrenor am avut rezultate bune. Trebuie să ne scuturăm. Mister cred că are încredere în noi, noi avem încredere în el. Capul sus și să ne pregătim pentru următorul meci!”, a spus Igor Armaș.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,30 este cota pentru „12” la meciul FC Argeș – FCSB. 

ADVERTISEMENT