Sport

Dinamo bifează două transferuri! Anunțul lui Iuliu Mureșan: “S-a rezolvat cu amândoi! Acum merg la Săftica”. Exclusiv

Dinamo bifează luni două transferuri. Balthazar Pierret și Igor Jovanovic s-au înțeles cu oficialii clubului și vor semna contractele. Iuliu Mureșan a vorbit pentru FANATIK despre campania de mercato.
17.01.2022 | 19:08
Dinamo bifeaza doua transferuri Anuntul lui Iuliu Muresan Sa rezolvat cu amandoi Acum merg la Saftica Exclusiv
Balthazar Pierret şi Igor Jovanovic semnează cu Dinamo. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
17-01-2022
17:08

Dinamo a confirmat transferurile

Clubul Dinamo a postat un comunicat pe pagina oficială de Facebook, în care a anunțat cele două transferuri noi, așa cum a dezvăluit FANATIK încă de la prânz.

„TOȚI PENTRU DINAMO! Fundașul central Igor Jovanovic (32 de ani, dublă cetățenie, croată și germană, ultima oară la Suduva) și mijlocașul francez Balthazar Pierret (21 de ani, ultima oară la Boulogne) au semnat contracte cu Dinamo București până la finalul acestui sezon competițional, cu opțiune de prelungire pentru încă un an, a anunțat administratorul special Iuliu Mureșan pentru pagina oficială de Facebook.

Conducerea tehnică a echipei noastre a fost completată cu Bobi Gheorghiță Verdeș (41 de ani, antrenor secund) și Emilian Dolha (42 de ani, antrenor portari), a precizat Iuliu Mureșan.

44 de partide a adunat Igor Jovanovic în Liga 1, 34 pentru Sepsi Sf. Gheorghe și 10 pentru Astra Giurgiu. A mai evoluat 5 meciuri în Cupa României, unul pentru Sepsi și patru pentru Astra.

10 meciuri a jucat Balthazar Pierret pentru Boulogne în prima jumătate a acestui sezon competițional.
2 transferuri a mai efectuat Dinamo București în 2022: Răzvan Patriche (Academica Clinceni) și Marius Tomozei (UTA Arad). Bine ați venit la Dinamo București!”, s-a anunțat în comunicatul „câinilor”.

Dinamo se întărește înainte de startul campionatului. Flavius Stoican primeşte şi veşti bune după ce în cele două meciuri amicale s-a confruntat cu probleme în ceea ce priveşte accidentaţii. Doi jucători vin sub comanda tehnicianului.

Dinamo bifează luni două transferuri! Pierret şi Jovanovic semnează cu “câinii”

Din informaţiile FANATIK, Igor Jovanovic şi Balthazar Pierret s-au înţeles cu oficialii clubului şi vor parafa contractele cu Dinamo. Informaţia a fost confirmată de Iuliu Mureşan, care a spus că cei doi vor semna în cursul zilei de luni.

ADVERTISEMENT

Atât transferul lui Igor Jovanovic, cât şi cel al lui Balthazar Pierret au fost anunţate în exclusivitate de FANATIK. Cei doi au ajuns zilele trecute în România şi vor intra în programul de pregătire a echipei.

Anunţul lui Iuliu Mureşan: “Cei doi vor semna în cursul zilei de azi. S-a rezolvat cu amândoi”

Iuliu Mureşan a spus pentru FANATIK că la Dinamo vor mai veni un portar şi un atacant, iar apoi cel mai probabil lista de transferuri va fi închisă:

ADVERTISEMENT

“Aşa este. Ne-am înţeles cu Igor Jovanoic şi Balthazar Pierret. Cei doi vor semna în cursul zilei de azi (n.r. luni). S-a rezolvat cu amândoi. Acum merg la Săftica. Va mai veni un portar şi un atacant, iar apoi probabil că vom închide lista. Mai sunt discuţii cu un mijlocaş, dar să vedem dacă se va putea realiza”, a spus Mureşan pentru FANATIK.

Igor Jovanovic şi-a reziliat contractul cu Suduva! A mai evoluat în Liga 1 la Astra şi Sepsi

Igor Jovanovic şi-a reziliat zilele trecute contractul cu lituanienii de la Suduva, acolo unde a evoluat în ultimele 6 luni. El a mai fost în Casa Pariurilor Liga 1 la Astra Giurgiu şi Sepsi. La giurgiuveni a evoluat din ianuarie până în iunie 2021.

ADVERTISEMENT

Croatul se poate dovedi o achiziţie valoroasă în centrul defensivei dinamoviste. Este un fundaş cu talie, are 1,86 m, are o mare experienţă şi cunoaşte bine fotbalul din Casa Pariurilor Liga 1. Cel mai probabil, va face pereche cu Răzvan Patriche, adus şi el în această iarnă.

Pierret vine din liga a 3-a franceză!

Balthazar Pierret este primul transfer efectuat la recomandarea noului team manager de la Dinamo, Florin Răducioiu. Francezul în vârstă de 21 de ani şi-a reziliat înţelegerea cu Boulogne, echipă de liga a 3-a franceză.

ADVERTISEMENT

Joacă pe postul de mijlocaş central. În actuala stagiune, a bifat 10 apariţii în meciurile de campionat, însă doar în două a fost integralist. Pierret a ajuns în urmă cu câteva zile în România şi a făcut şi deplasarea la Constanţa cu echipa.

Dinamo, situaţie complicată!

Până acum, Dinamo a parafat patru transferuri. Este vorba de Răzvan Patriche, Marius Tomozei, Balthazar Pierret şi Igor Jovanovic. “Câinii” sunt într-o situaţie dificilă în campionat şi speră să recupereze cât mai repede ecartul faţă de echipele aflate pe locuri de baraj.

După prima parte a campionatului, Dinamo este penultima în clasament, cu doar 12 puncte după primele 21 de etape. Echipa lui Flavius Stoican este la şase puncte de FC U Craiova, prima echipă de pe locurile de baraj.

  • 32 de ani are Igor Jovanovic
  • 300.000 de euro este cota de piaţă a lui Balthazar Pierret
ADVERTISEMENT