Sport

Încă un titular al lui Stoican s-a accidentat. Cine e în lotul lui Dinamo în premieră în 2022. Exclusiv

FANATIK a aflat în exclusivitate că Mirko Ivanovski și Igor Jovanovic nu vor face parte din lotul „câinilor” la meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în timp ce Răuță și Matei au fost recuperați.
28.02.2022 | 19:28
Inca un titular al lui Stoican sa accidentat Cine e in lotul lui Dinamo in premiera in 2022 Exclusiv
Dinamo are înaintea meciului cu Sepsi Sfântu Gheorghe șase jucători accidentați. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo are probleme mari de lot, nu mai puțin de opt jucători fiind accidentați după derby-ul cu Rapid, însă Flavius Stoican a reușit să recupereze doi oameni importanți pentru meciul cu Sepsi.

Mirko Ivanovski și Igor Jovanovic, în afara lotului pentru meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe

FANATIK a aflat în exclusivitate că Mirko Ivanovski și Igor Jovanovic nu vor face parte din lotul lui Flavius Stoican pentru meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Vestea bună pentru Dinamo e că Alexandru Răuță și Cosmin Matei au fost recuperați după ce au acuzat o întindere, respectiv dureri în zona inghinală și vor putea juca împotriva covăsnenilor.

Mihai Eșanu, pentru prima oară în lot în Liga 1 în 2022

Din informațiile FANATIK, portarul Mihai Eșanu va fi pe foaia de joc la meciul dintre Dinamo și Sepsi Sfântu Gheorghe, după ce și-a rupt degetul în amicalul cu CS Mioveni.

ADVERTISEMENT

Va fi pentru prima oară când goalkeeperul este în lot în 2022. Eșanu a jucat ultima oară pentru Dinamo pe 20 decembrie, în meciul pierdut cu 2-0 împotriva lui Farul Constanța.

Dinamo are în continuare infirmeria plină: „Avem ceva probleme”

Pe lângă problemele mai vechi ale lui Andreas Mihaiu și Desire Azankpo, FANATIK a aflat în exclusivitate că accidentările lui Ricardo Grigore și Antoni Ivanov necesită o atenție mai mare și nu vor putea fi luați în calcul de Flavius Stoican pentru ultimele două meciuri din sezonul regular.

ADVERTISEMENT

Antoni Ivanov și Mirko Ivanovski ar putea reveni totuși pe teren în ultimul meci înainte de playout, în deplasare cu CFR Cluj.

Flavius Stoican a vorbit la conferința de presă despre problemele medicale ale jucătorilor săi: „Avem ceva probleme. Ivanovski, Jovanovic, Matei și Răuță sunt indisponibili. Plus cei dinainte, Ivanov și Rici Grigore. Sper ca la ora meciului să aliniez un prim 11 care să fie foarte bun și să fie sută la sută din punct de vedere medical. Am avut discuții cu ei și sunt dureri, dar nu sunt așa grave încât să lipsească foarte mult”.

ADVERTISEMENT

Dinamo va întâlni în Ștefan cel Mare pe Sepsi Sfântu Gheorghe, marți, 1 martie, de ora 17:30, în etapa a 29-a din Casa Pariurilor Liga 1.

  • 6 jucători accidentați are în acest moment Dinamo
ADVERTISEMENT