Un tricolor spune RĂSPICAT: “Piţurcă NU E SIMPATIZAT”

Titular în partida de pe Naţional Arena, Ovidiu Hoban, s-a arătat dezamăgit de faptul că nu a marcat contra Greciei şi a dezvăluit ce sfaturi i-a dat Victor Piţurcă. “Domnul Piţurcă mi-a...
21.11.2013 | 11:08
Un tricolor spune RASPICAT Piturca NU E SIMPATIZAT
ADVERTISEMENT

Titular în partida de pe Naţional Arena, Ovidiu Hoban, s-a arătat dezamăgit de faptul că nu a marcat contra Greciei şi a dezvăluit ce sfaturi i-a dat Victor Piţurcă. “Domnul Piţurcă mi-a spus să urc cu tupeu cînd am ocazia, să creez superioritate pe faza de atac. Îmi pare rău că nu am reuşit să marchez. Cred că alta era soarta meciului dacă am fi condus cu 2-1. Îi dominam, îi băgasem cu fundul în poartă. Publicul a avut treabă doar cu staff-ul, domnul Piţurcă nu e prea simpatizat. E dezamăgitor că nu i-am făcut fericiţi pe români”, a spus Hoban pentru stiridesport.ro.

Hoban a vorbit şi despre partida tur cu Grecia, care a contat decisiv în privinţa calificării la Campionatul Mondial. “După meci era o atmosferă tensionată, toată lumea era supărată după ce am pierdut în deplasare cu 1-3. Jocul lăsase mult de dorit, se poate întîmpla să pierzi şi dacă joci bine, dar noi am jucat prost în Grecia. Am prins o zi mai slabă, adversarii au fost mai determinaţi”, a spus Hoban.

ADVERTISEMENT

 Mijlocaşul a explicat şi motivul pentru care Grozav a fost introdus pe teren în finalul meciului şi a povestit care era atmosfera în vestiar la pauză. “Se putea ajunge în prelungiri, cred că erau vreo zece minute. Poate Grozav dădea două goluri, cine ştie? La 1-4 scor general, nu aveam un moral prea bun la pauză. Domnul Piţurcă ne-a spus că trebuie să fim încrezători, că avem puterea să înscriem trei goluri în repriza secundă. Ne-a mai cerut să nu fim afectaţi de scandările publicului, care-i cerea demisia. Dînsul ne-a încurajat, ne-a spus să ieşim pe teren să jucăm fotbal, să ne calificăm. Echipa şi-a depăşit condiţia, a ajuns la baraj dintr-o grupă grea. Trebuie să mergem înainte. Până şi Ibrahimovici nu s-a calificat, ce să facă, să nu mai joace fotbal? Sînt dezamăgit, mă bucur că am participat la această campanie, dar am rămas cu gustul amar al ratării calificării”, a spus Hoban.