Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Îi bat! Îi spulber!” Gigi Becali a analizat Rapid – FCSB după ce a văzut trupa lui Bergodi la Craiova

Gigi Becali a analizat derby-ul Rapid - FCSB după ce a văzut trupa lui Cristiano Bergodi la Universitatea Craiova și a ajuns la o concluzie: îi va spulbera pe giuleșteni.
07.03.2024 | 13:18
Ii bat Ii spulber Gigi Becali a analizat Rapid  FCSB dupa ce a vazut trupa lui Bergodi la Craiova
„Îi bat! Îi spulber!” Gigi Becali a analizat Rapid – FCSB după ce a văzut trupa lui Bergodi la Craiova. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu are frică înaintea derby-ului Rapid București – FCSB și spune că va câștiga împotriva rivalilor din Capitală pe Arena Națională. Patronul „roș-albaștrilor” nu le dă nicio șansă giuleștenilor dacă se vor prezenta la fel ca la Craiova.

Gigi Becali a analizat Rapid – FCSB după ce a văzut trupa lui Bergodi la Craiova: „Îi bat! Îi spulber!”

Gigi Becali a analizat derby-ul Universitatea Craiova – Rapid și a ajuns la o concluzie pe care nu o aștepta nimeni la FANATIK SUPERLIGA. Patronul „roș-albaștrilor” spune că rivalii din SuperLiga s-au obișnuit cu ideea că nu au nicio șansă la titlu în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Derby-ul Rapid – FCSB nu îi dă emoții lui Gigi Becali, care este foarte optimist înaintea întâlnirii de pe Arena Națională. Acesta se așteaptă să îi spulbere pe giuleșteni în ultima etapă din sezonul regular.

„Ce să zică Mutu? Sunt 14 puncte și înjumătățite 7. Ce să facă, Mutu e specialist de fotbal și e băiat cuminte, civilizat și îmi place de el. Mutu e specialist, vede valoarea echipei lui și vede valoarea mea de asta a spus.

ADVERTISEMENT

Văd ce se întâmplă, văd ce joacă ăștia, îi văd pe ăia cum joacă. E pe valoare mai mult, cum să recuperezi puncte cu o echipă mai valoroasă ca tine. Vine meciul direct și îi bat! Trebuie să bați Rapid, e posibil orice, dar ca și calitate valorică a echipei trebuie să îi bați.

Dacă joacă ce au jucat aseară îi bat rău! Îi spulber! Dacă joacă ce au jucat aseară nu au nicio șansă cu noi. Pragmatici suntem pe final, când conducem ce rost are să riscăm la asta se referea Dan Petrescu, dar noi jucăm fotbal”, a spus Becali.

ADVERTISEMENT

„Craiova îl are pe Mitriță, dar dacă m-ar asculta ar fi demențial”

FCSB este lider detașat în SuperLiga, iar visul câștigării titlului este mai aproape ca niciodată în ultimii ani. Gigi Becali este de părere că „roș-albaștrii” au cea mai valoroasă echipă din campionat.

Gigi Becali este și unul dintre admiratorii lui Alex Mitriță pe care l-a pus în primul „11” al lui Edi Iordănescu la FANATIK SUPERLIGA, emisiune transmisă pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

ADVERTISEMENT

„Avem cea mai bună apărare, cel mai bun mijloc și cel mai bun atac. Rapid are atac bun și Craiova are atac bun, dar îl avem pe Coman și nu ai ce să îl faci. Îl au și ei pe Mitriță, dar dacă m-ar asculta pe mine să joace mai combinativ ar fi demențial”, a declarat patronul FCSB.

“SUCU M-A ENERVAT!” | Gigi Becali, ORDIN de 3 puncte pentru FCSB la derby-ul cu Rapid!

ADVERTISEMENT