Life

Îi plac lui Mihai Bendeac bărbații? Juratul de la iUmor a făcut mărturisiri despre orientarea sa

Mihai Bendeac (39 de ani) a dat cărțile pe față și a spus adevărul despre orientarea sa. Juratul de la iUmor a dezvăluit dacă îi plac bărbații, după ce în trecut s-a iubit cu mai multe femei.
21.05.2022 | 13:42
Ii plac lui Mihai Bendeac barbatii Juratul de la iUmor a facut marturisiri despre orientarea sa
Mihai Bendeac, adevărul despre orientarea sa. Ce a dezvăluit actorul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 a mărturisit dacă îi plac sau nu bărbații. Cunoscutul actor a făcut declarații despre orientarea sa, întrebare care i se adresează tot mai des în ultima perioadă din cauza rolurilor interpretate.

Mihai Bendeac, adevărul despre orientarea sa. Ce a dezvăluit actorul

Mihai Bendeac a povestit de unde au plecat zvonurile potrivit cărora este atras de bărbați. Juratul de la iUmor crede că unele dintre personajele interpretate i-au făcut pe oameni să creadă că nu-i plac femeile, dar adevărul este cu totul altul.

ADVERTISEMENT

„Totul a plecat de când eram la Mondenii, unde făceam un personaj care se numea Mircea Solcanu. Şi era prima dată când oamenii vedeau la televizor un actor interpretând un personaj gay!

Ştiu că scheciul respectiv a fost primit uluitor, a doua zi toată lumea folosea expresia La naiba, la naiba!, iar oamenii au considerat că am interpretat personajul atât de bine încât este imposibil să nu fiu…

ADVERTISEMENT

În primă instanţă, da! (Dacă l-a deranjat acest lucru) După care am avut numai avantaje… şi cu gagicile, creează o curiozitate, bă, asta chiar o fi…?

În mod sigur nu sunt heterosexual, în mod sigur nu sunt gay, mă rog, homosexual, în mod sigur nu sunt transexual, în mod sigur nu sunt lucrurile care se termină cu fil”, a spus actorul într-un podcast, scrie redactia.ro.

ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac, iubite celebre. Ce relații a avut vedeta de la Antena 1

Mihai Bendeac este recunoscut pentru relația cu Roxana Vancea, dar a bifat mai multe iubite celebre. Printre femeile cu care vedeta de la Antena 1 s-a iubit se numără Mirela Zeta pe care a întâlnit-o în anul doi de facultate.

Loredana Marin, actuala soție a lui Bodo de la Proconsul, este o altă femeie cu care actorul a avut o relație sentimentală. Sore și Celia au dezvăluit la rândul lor că au fost partenerele artistului pentru perioade scurte.

ADVERTISEMENT

O altă iubită celebră este și Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei. Povestea de dragoste tumultoasă dintre Mihai Bendeac și frumoasa brunetă s-a consumat în anul 2011. De asemenea, și Ioana Anuța, fostă concurentă X Factor, se află pe lista actorului.

ADVERTISEMENT