News

IKEA Pallady, decizie de ULTIMA ORĂ înainte de marea deschidere

23.06.2019 | 18:42
IKEA Pallady decizie de ULTIMA ORA inainte de marea deschidere
Ikea Pallady a devenit membră AMRCR. Sursa foto: Romania insider

Cu puțin timp înainte de deschiderea magazinului Ikea Pallady, cel mai mare din Europa de Est, șefii companiei au primit o veste bună. Ikea a intrat în organizația Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR). George Bădescu, directorul executiv al AMRCR a salutat încrederea pe care suedezii o au în această asociație.

Ikea Pallady, în AMRCR

Această asociație a fost înființată în anul 2003 și din ea fac parte: Artima, Auchan, Brico Depot, Carrefour, Columbus, Cora, Decathlon, Hornbach, Dedeman, Lidl, Kaufland, Mega Image, Metro Cash & Carry, Penny Market, Mobexpert, Profi și Selgros. Misiunea acestei asociații este de a păstra o legătură bună cu instituțiile statului și de a răspunde nevoilor consumatorilor.

„IKEA România se alătură demersului celorlalți retaileri din AMRCR de a asigura un climat de afaceri favorabil la nivel local. România este o piață importantă pentru IKEA, iar un mediu de business prietenos este esențial pentru retaileri”, este mesajul Violetei Neniță, directorul Ikea România, notează incont.știrileprotv.ro.

Imagine cu restaurantul cu 550 de locuri din Ikea Pallady. Sursa foto: ZF.RO

Cu ce îi așteaptă magazinul Ikea pe bucureșteni

Magazinul Ikea Pallady, situat în zona Theodor Pallady, vizavi de magazinul Jumbo, își deschide porțile mâine, 24 iunie. Aceasta este cea de-a doua unitate deschisă în România, după cea din nordul Capitalei, în Băneasa. De altfel, o parte dintre angajații Ikea Băneasa vor fi transferați în magazinul din estul Bucureștiului.

Cu ocazia deschiderii acestui magazin, Ikea a lansat programul „A doua șansă” prin care bucureștenii pot primi un voucher în schimbul unor piese de mobilier de care vor să scape. Evident, selecția mobilierului se va face în funcție de anumite criterii. Cu acel voucher, clienții Ikea vor putea achiziționa anumite produse la preț redus.

Noul magazin Ikea se întinde pe 37.000 de metri pătrați și pune în vânzare peste 10.000 de produse. Super-magazinul de pe Pallady îi va aștepta pe cumpărători și cu un stand mare cu delicatesuri suedeze și un restaurant cu o capacitate de 550 de locuri.

 

Tags: