News

Ikea Pallady se deschide luni, 24 iunie. Cum arată cel mai mare magazin din estul Europei. FOTO

22.06.2019 | 16:34
Au apărut imagini cu interiorul magazinului Ikea Pallady. Sursa foto: ZF.RO

Ikea Pallady, cel mai mare magazin al brandului suedez din estul Europei, se deschide luni, 24 iunie. Cu câteva zile înainte de marea deschidere a celui de-al doilea magazin din România (mai există unul în Băneasa), au apărut fotografii cu interiorul acestuia.

Ikea Pallady, o investiție de 90 de milioane de euro

Retailerul suedez se va deschide în zona Theodor Pallady din Capitală, lângă magazinul Jumbo. A doua unitate deschisă de firma suedeză de mobilă și decorațiuni în România este cea mai mare din Europa de Est. Aceasta dispune de 37.000 de metri pătrați, aproape 10.000 de produse, un teren de joacă, magazin cu delicatesuri suedeze și un mega restaurant cu 550 de locuri.

În magazinul care se deschide pe 24 iunie vor munci 120 de români care lucrează la call-center-ul Ikea. Bucureștenii primesc și o veste bună înainte de deschiderea oficială a magazinului. Programul „A doua șansă” va fi pe placul multor cumpărători. Magazinul le oferă vouchere clienților care vor să scape de mobila veche, însă, atenție, mobilierul dat la schimb trebuie să respecte anumite criterii de selecție pe care oamenii le vor afla la fața locului.

Ikea Pallady se deschide luni, 24 iunie. Sursa foto: ZF.RO

600 de oameni vor munci în noul magazin, al doilea din România și cel mai mare din Europa de Est

Investiția a costat 90 de milioane de euro, iar magazinul are deja 600 de angajați. Mulți dintre cei care vor munci din 24 iunie în Ikea Pallady sunt ”transferați” de la magazinul care există deja în zona Băneasa. „Apreciem sprijinul important venit din partea autorităților române și eficiența acestora în prelucrarea permiselor rămase.

Procesul de construcție a magazinului și infrastructura necesară durează aproximativ 12 luni, cu un timp suplimentar pentru activitățile de pre-construcție. Desigur, intervalul de timp depinde de condițiile meteorologice, de condițiile de pe teren, de permisele necesare din partea autorităților pentru nevoile specifice etc.”, au declarat reprezentanții magazinului în urmă cu ceva timp pentru știrileprotv.ro.

Tags: