Life

IKEA te plătește ca să te joci la ei în magazin. Cum poți face bani frumoși la cumpărături

IKEA te plătește ca să te joci în magazinul lor. Cum poți face o mulțime de bani la cumpărăturile din acest supermarket.
08.06.2024 | 15:37
IKEA te plateste ca sa te joci la ei in magazin Cum poti face bani frumosi la cumparaturi
Cum te poți juca în magazinele Ikea și face bani. Sursa foto: profit.ro
ADVERTISEMENT

IKEA, renumitul lanț de magazine care vinde mobilă pe care ți-o poți ansambla singur acasă, caută angajați pentru primul său magazin virtual, iar salariile pot fi pe măsură. Mai mari decât un venit mediu pe economie.

IKEA caută angajați pentru primul său magazin virtual. Salariile depășesc un venit mediu

IKEA lansează un joc nou pe platforma Roblox care atrage circa 70 de milioane de jucători în fiecare zi, și va plăti 10 jucători cu o sumă de trei ori mai mare decât salariul mediu net în România, transmite Business Insider.

ADVERTISEMENT

Jocul se va numi ”The Co-Worker”. Ceea ce va fi neobișnuit cu această experiență virtuală este faptul că anumiți jucători vor fi remunerați pentru timpul pe care îl vor petrece în fața calculatorului/laptopului, adică pentru timpul cât se vor juca.

Mai exact, venitul va fi de 17 dolari pe oră. Cei 10 jucători vor fi ”angajați” să ofere chifteluțe virtuale, făcute din pixeli, sau să schimbe aspectul întregului magazin din când în când, în nuanțele pe care le dorește.

ADVERTISEMENT

Salariul este unul tipic unui angajat al Ikea în capitala Marii Britanii și a Angliei, Londra. Un reprezentant al IKEA susține că noua campanie a retailer-ului s-a făcut în așa fel încât să se evidențieze oportunitățile de salariat la IKEA.

De altfel, jocul poate fi încercat de oricine, însă cei care vor să facă parte din IKEA trebuie să-și depună candidatura pentru job-ul celor la IKEA. Trebuie să treci prin mai multe interviuri, care vor fi tot online.

ADVERTISEMENT

Ce problemă există cu acest joc

Există, însă, o problemă dacă stai în România. Doar aspiranți din Marea Britanie și Irlanda pot primi o funcție în IKEA virtual. De altfel, magazinul are deja peste 400 de salariați la nivel național, fizic.

IKEA a luat naștere în Olanda, în anul 1983, iar în România a apărut în 2007, atunci când țara noastră a intrat în Uniunea Europeană. Pe 21 martie 2007 reprezentanții IKEA au deschis magazinul cu numărul 253, în a 35-a țară.

ADVERTISEMENT

”Fondatorul IKEA, Ingvar Kamprad, a fost întotdeauna hotărât să ofere cele mai bune prețuri posibile, dar nu în detrimentul calității. Știa că unele companii concurente făceau compromisuri în materie de calitate pentru a menține prețurile scăzute, lucru pe care el nu era pregătit să-l facă”, potrivit ikea.com

ADVERTISEMENT
Tags: