Fotbal international

Iker Casillas a fost externat din spital! Primele declaraţii după infarctul suferit: “Este dificil!” Video

06.05.2019 | 17:02
Iker Casillas a fost externat din spital Primele declaratii dupa infarctul suferit Este dificil Video

Iker Casillas a fost externat din spital luni şi a oferit primele declaraţii. Portarul spaniol a suferit un infarct la antrenamentul lui FC Porto de miercurea trecută şi a ajuns pe masa de operaţii, unde i-a fost montat un cateter.

Iker Casillas a fost externat din spital: “Sunt foarte recunoscător”

Luni, la scurt timp după ce a fost externat din spital, Iker Casillas a vorbit pentru prima dată cu presa. Fotbalistul de 37 de ani a susţinut că este recunoscător pentru marea şansă primită şi că le este recunoscător medicilor de la spitalul din Porto, unde a fost operat de urgenţă.

“Acum câteva zile am avut parte de un eveniment, m-a atins şi iată-ne aici. Este dificil să vorbesc, dar sunt foarte recunoscător. Am avut o mare şansă. Medicii m-au făcut să mă simt foarte bine. Sunt un pic emoţionat, dar nu vreau să-i uit pe cei de la spital, pe doctorul Nelson şi pe ceilalţi medici”, a declarat Iker Casillas în momentul în care a părăsit spitalul.

Iker Casillas a fost externat din spital. Portarul a fost acompaniat de Sara Carbonero
Iker Casillas a fost externat din spital. Portarul a fost acompaniat de Sara Carbonero

Iker Casillas se întoarce în Spania la începutul lunii iunie

Iker Casillas a vorbit despre viitorul, însă nu a dorit să facă un anunţ legat despre o posibilă revenire între buturi. Cu această ocazie, portarul spaniol le-a mulţumit fanilor care i-au scris în ultimele zile. Conform AS, fotbalistul de 37 de ani ar urma să se întoarcă în Spania la începutul lunii iunie, iar recuperarea totală va dura aproape zece luni.

“Vreau să le mulţumesc tuturor celor care mi-au scris pe reţelele de socializare. Mă simt mult mai bine acum. O să mă odihnesc timp de mai multe săptămâni. Mii şi mii de persoane mi-au urat să-mi revin cât mai repede. Nu ştiu ce-mi va rezerva viitorul, cel mai important este că sunt aici. Ne vom vedea în curând”, a mai precizat Iker Casillas.