ADVERTISEMENT
Fotbal international

Iker Casillas, atacuri dure la Jose Mourinho și Florentino Perez! ”S-a creat o isterie”

Autori: Ionut Neamţu, Traian Terzian | 22.11.2018 | 09:34
Iker Casillas a lansat atacuri dure la adresa tehnicianului portughez Jose Mourinho și a președintelui clubului Real Madrid, Florentino Perez

Fostul portar al echipei Real Madrid, Iker Casillas, a lansat atacuri dure la adresa tehnicianului portughez Jose Mourinho și a președintelui ”galacticilor”, Florentino Perez. Legendarul jucător ”blanco” a dezvăluit că acum nu ar mai lăsa capul în pământ și l-ar ”confrunta” pe ”The Special One”.

ADVERTISEMENT

”Perioada cu Jose Mourinho pe bancă a fost o adevărată nebunie. S-a creat o isterie. A început să iasă la suprafață extremismul care mie nu mi-a plăcut niciodată. Se părea că există un război între Catalonia și Spania. Sunt un ‘madridista’ și vreau ca Madridul să câștige întotdeauna, dar nu duc totul la extreme”, a declarat fostul portar de la Real Madrid într-un interviu acordat lui Jorge Valdano la postul de televiziune Vamos, citat de Mundo Deportivo.

Sergio Ramos și Iker Casillas după ce au câștigat Champions League cu Real Madrid
Sergio Ramos și Iker Casillas după ce au câștigat Champions League cu Real Madrid

Iker Casillas, atacuri dure la Jose Mourinho și Florentino Perez: ”Să aduci numai jucători de superclasă nu este soluția perfectă”

”Numirea lui Mourinho a fost făcută pentru a concura cu Barcelona, dar au existat mari tensiuni. Al treilea an al nostru împreună nu a fost bun deloc. Pe lângă absența trofeelor, mulți oameni au început să agite relația dintre noi. Acest lucru nu ne-a făcut bine. Nici lui, nici mie și nici lui Real Madrid. CRed că dacă s-ar mai întâmpla asta acum, aș lua taurul de coarne și l-aș confrunta. Atunci am ales să tac, deoarece așa am considerat că onorez valorile clubului”, a explicat fostul internațional spaniol, care a crede că: ”Dacă aș fi continuat la Real Madrid, aș fi avut un final mai rău decât am avut”.

ADVERTISEMENT

După ce l-a atacat pe Jose Mourinho, Iker Casillas a trecut la președintele madrilenilor, Florentino Perez: ”El a dus Real Madrid la nivel maxim. Dar tot ce este bun are și ceva greșit. Să aduci numai jucători de superclasă nu este chiar soluția perfectă pe plan sportiv. Și asta s-a văzut că în trei ani am câștigat doar o Supercupă a Spaniei, mult prea puțin pentru o echipă ca Real Madrid”.

Ajuns la 37 de ani, Iker Casillas a stabilit un record greu de egalat în această toamnă. Portarul lui FC Porto a jucat în cel de-al 20-lea său sezon în Champions League.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!