Fotbal international

Iker Casillas, prima poză de pe patul de spital! ”Vă mulțumesc pentru dragostea arătată”

01.05.2019 | 22:24
Iker Casillas prima poza de pe patul de spital Va multumesc pentru dragostea aratata

Portarul echipei FC Porto, Iker Casillas, a postat pe contul personal de Twitter o prima poză de pe patul de spital, după ce a suferit un infarct în timpul unui antrenament. La scurt timp după ce a ajuns la spitalul din Porto, medicii l-au stabilizat pe jucătorul spaniol în vârstă de 37 de ani, iar doctorii i-au montat un cateter pentru a facilita circulaţia bună a sângelui.

Iker Casillas, prima poză de pe patul de spital

Portarul spaniol s-a simțit rău la ședința de pregătire de miercuri a echipei FC Porto și a fost transportat de urgență la spital, acolo unde a fost operat. Clubul portughez a anunțat că Iker Casillas este în afara oricărui pericol, iar presa din Spania a anunţat că acesta le-a trimis un mesaj prietenilor şi familie. “Sunt bine”, a scris portarul spaniol într-un SMS adresat apropiaţilor.

După ce și-a revenit din operația suferită, Iker Casillas a ținut să-și liniștească fanii și a postat o poză de pe patul de spital în care zâmbește și arată cu degetul că titul este bine. Postarea a fost făcută de contul de Twitter, iar portarul spaniol a scris: ”Este totul bine aici. Am tras o sperietură mare, dar sunt cu forţele intacte. Vă mulţumesc tuturor pentru mesajele trimise şi dragostea arătată”.

Iker Casillas în timpul unui antrenament la FC Porto
Iker Casillas în timpul unui antrenament la FC Porto

”Casillas ar putea reveni pe teren”

”Trebuie să aşteptăm să vedem cât de grave sunt leziunile în zona muşchiului cradiac. S-a acţionat foarte repede şi asta îl va ajuta pe viitor să revină la viaţa normală. Dacă funcţia cardiacă îşi revine la normal, Casillas ar putea să revină pe teren. Totul va fi confirmat în urma testelor. Cu toţii ne dorim ca el să joace din nou, dar doar dacă testele sunt 100% bune”, a declarat doctorul Jose Gonzalez pentru cotidianul spaniol As.

Vestea infarctului suferit de Iker Casillas l-a șocat pe fostul atacant al Craiovei, Gheorghe Craioveanu, care a primit informația chiar de la FANATIK. Marile cluburile ale Europei, foști și actuali fotbaliști, dar și sportivi de renume au trimis mesaje de încurajare și susținere pentru portarul spaniol și s-au rugat pentru sănptatea acestuia.