Sport

Iker Casillas şi Sara Carbonero, cea mai frumoasă poveste de dragoste. Foto+video

16.05.2018 | 17:04
Iker Casillas şi Sara Carbonero, cea mai frumoasă poveste de dragoste.

Iker Casillas şi Sara Carbonero trăiesc cea mai frumoasă poveste de dragoste din fotbal. Goalkeeperul lui FC Porto şi-a cunoscut soţia înainte de Cupa Mondială din Africa de Sud.

Totul a început înainte de turneul final, iar relaţia a fost făcută publică într-un mod foarte original. Sara îl intervieva pe Casillas, după ce Spania a devenit campioană mondială, când portarul nu s-a mai putut abţine:

Iker Casillas şi Sara Carbonero, cea mai frumoasă poveste de dragoste, făcută publică la Mondial

“Sunt foarte bucuros, am meritat asta de la început şi până la sfârşit. Aş vrea să le mulţumesc celor care m-au susţinut, părinţilor mei, fratelui meu, prietenilor şi…ţie”, după care a sărutat-o cu foc şi a ieşit imediat din cadru, lăsând-o pe Sara fără cuvinte. A fost fără doar şi poate un moment intens, foarte emoţionant.

După aproape 6 ani de relaţie, cele două vedete din Spania au decis să se căsătorească în secret. Casillas şi Sara au făcut nunta pe 20 martie 2016, într-un cadru foarte intim, iar la un eveniment la care a luat parte doar micuşul Martin, primul fiu al celor doi. La scurt timp jurnalista a devenit din nou mamă, iar Iker şi Sara au împreună doi copii, doi băieţei, pe nume Martin şi Lucas.

iker casillas sara carbonero poveste dragoste
iker casillas sara carbonero poveste dragoste

Cine este Iker Casillas

La 36 de ani, urmând să împlinească 37 pe 20 mai, goalkeeper-ul lui FC Porto, Iker Casillas, este unul din cei trei mari jucători care au intrat în istoria fotbalului, după ce au câştigat Campionatul European, Campionatul Mondial şi Champions League, împreună cu Franz Beckenbauer și Didier Deschamps.

Iker Casillas, portarul cu o înălţime atipică, de 1.82, a început fotbalul la juniorii lui Real Madrid şi a debutat la seniori în stagiunea 1998 – 1999, iar în sezonul care a urmat a devenit titular în echipa “galacticilor”. Din 2002 şi până când a plecat la FC Porto, în sezonul 2014 – 2015, Iker Casillas a fost de neînlocuit în poarta lui Real Madrid. A urmat transferul la Porto, după 25 de ani petrecuţi în familia Realului. La finalul acestui sezon, lui Casillas nu i se va mai prelungi contractul cu FC Porto, iar oficialii clubului l-au anunţat deja pe goalkeeper, motivând că are un salariu prea mare: “Contractul lui Casillas se încheie la finalul sezonului. Este unul foarte mare. Îi vom plăti salariul, nu avem alternative. Dar când contractul lui se va încheia, noi vom avea la dispoziţie milioane de euro”, a declarat Francisco Marques, director de comunicare la FC Porto, conform L’Equipe.

Nu regretă Madridul

După ce a luat campionatul, Casillas a mărturisit că nu resimte lipsa Madridului“Pe măsură ce înaintezi în vârstă trebuie să câștigi titluri pentru a rămâne motivat. Dacă trec anii fără să câștigi nimic, îți pierzi motivația. Aș vrea să mai joc încă un an, mi-am făcut deja planuri pe termen scurt și mă bucur de prezent. Fotbalul a fost foarte generos cu mine”, a spus Iker Casillas.

Casillas are 13 trofee în plamares: o Cupă Mondială, două cupe de campion european, trei Ligi ale Campionilor, cinci trofee de campion în La Liga şi încă două Cupe ale Spaniei.