Fotbal intern

Îl dă Poli Iași afară pe Rus după ce l-a lovit cu intenție pe Mihăilă? ”Dacă a vrut, atunci va plăti pe măsură”

03.11.2018 | 18:42
Il da Poli Iasi afara pe Rus dupa ce la lovit cu intentie pe Mihaila Daca a vrut atunci va plati pe masura

Se complică situația lui Laurențiu Rus, jucătorul Politehnicii Iași care l-a lovit cu intenție pe Valentin Mihăilă. Fotbalistul ar putea să-și piardă chiar locul de muncă dacă șefii vor ajunge la concluzia că gestul său a fost unul voit. Deocamdată, conducerea prin vocea directorului general, Horia Sabo a anunțat că va urma o anchetă în cadrul clubului.

„Gestul lui Rus este reprobabil. Este în dezacord cu ceea ce cred eu despre fotbal, despre sport. Sigur, vor fi luate măsuri împotriva lui. Consecinţele le-am văzut. Vreau mai întâi să vorbesc cu mai multe persoane care se pricep la fotbal, care cunosc foarte bine fenomenul, pentru a-mi da seama dacă a existat intenţie sau nu. Dacă a existat intenţie, atunci va plăti pe măsură. Dar chiar dacă nu a fost intenţie, măsuri oricum vom lua”, a declarat Horia Sabo.

Îl dă Poli Iași afară pe Rus după ce l-a lovit cu intenție pe Mihăilă Laurentiu Rus in meciul de fotbal dintre CSM Politehnica Iasi si Universitatea Craiova din etapa 14 a Ligii 1 Betano, disputat pe stadionul Emil Alexandrescu din Iasi, vineri, 2 noiembrie 2018. © FOTO: Dragos Pascaneanu / SPORT PICTURES
Laurentiu Rus l-a lovit cu antebrațul în gât pe Valentin Mihăilă

Îl dă Poli Iași afară pe Rus după ce l-a lovit cu intenție pe Mihăilă?

Nu e prima reacție a conducerii celor de la Poli Iași. Șefii echipei au anunțat printr-un comunicat de presă că Laurențiu Rus a stat toată noaptea la spital pentru a se asigura că starea lui Valentin Mihăilă este una bună. Mai mult de atât, moldovenii vor acum să susțină financiar recuperarea jucătorului.

Fotbalul este totuși un sport și considerăm că asemenea acțiuni nu-și au locul  într-o dispută sportivă. De acest lucru este conștient și jucătorul echipei noastre, Laurențiu Rus, autorul atacului care a dus la accidentarea adversarului său, care a petrecut noaptea trecută la spitalul în care se făceau investigațiile medicale asupra jucătorului craiovean. Conducerea clubului nostru își manifestă disponibilitatea de susținere financiară în vederea activității de recuperare post traumatică a jucărorului Mihăilă”, au postat pe site-ul oficial conducătorii echipei moldovene a doua zi după incidentul petrecut în minutul 10 al partidei Poli Iași – Universitatea Craiova.

  • 2018 este anul în care a semnat Laurențiu Rus cu Poli Iași