Cele mai citite

Răducioiu îl face praf pe Burleanu: “Nu toţi au şansa să fie angajaţi de tineri la politicieni”

Florin Răducioiu i-a răspuns în termeni duri lui Răzvan Burleanu, după ce preşedintele FRF a spus că Ionuţ Lupescu e susţinut de o gaşcă de şomeri.
01.03.2018 | 20:17
Răducioiu îl face praf pe Burleanu:
ADVERTISEMENT

“Răzvan, îţi transmit că nu sunt şomer, am chiar două joburi şi o viaţă frumoasă. Nu e însă o ruşine să fii şomer. E doar greu. Nu folosi asta ca o jignire. Sunt atâtea mii de oameni în România care nu-şi pot găsi de muncă şi sunt amărâţi. Nu toţi au avut şansa să fie angajaţi de tineri la stat, la politicieni.

Nu trebuie blamaţi. O ruşine este să profiţi de funcţia pe care o ai să arunci cu noroi în oameni care au făcut ceva pentru ţara asta. Poate şi tu te-ai bucurat la golurile mele. Aveai 10 ani şi sper că pe atunci iubeai fotbaliştii români care jucau pentru România. Eu nu sunt aşa iscusit ca tine la vorbe, dar vreau să-ţi zic că nu e frumos ce faci.

ADVERTISEMENT

Tu ai vrut să ne jigneşti pe noi, cei care am făcut fotbal. Am jucat mai bine sau mai prost, dar tot timpul din suflet. Generaţia care a bucurat milioane de români nu merită să fie jignită. Cu atât mai mult de către preşedintele Federaţiei de Fotbal, a cărei emblemă am purtat-o pe tricoul tricolor”, a spus Răducioiu pentru Pro Sport.

Replica lui Răducioiu vine la scurt timp după un atac al lui Burleanu la adresa fostului jucător al lui AC Milan, dar şi al altor aliaţi ai lui Ionuţ Lupescu în cursa pentru preşedinţia FRF.

ADVERTISEMENT

“În spaţiul public am văzut o mulţime de indivizi şomeri care vor să ajungă la ciolanul de la Federaţie, care îl susţin pe Lupescu. Vin şi mint cu neruşinare pe orice subiect. N-au capacitatea să propună nicio soluţie. Aceste persoane sunt fără contracte de muncă. Ganea are vreun contract? Prunea? Kasai? Răducioiu?

Spre exemplu, Florin Prunea! El a fost şeful de campanie al lui lui Vasile Avram, la alegerile trecute. Uitaţi-vă ce a păţit Vasile Avram, da? Nu ştiu cum se face, dar când apar alegeri, se coagulează un grup de persoane lipsite de locuri de muncă şi au diferite obiective de salvare a fotbalului românesc”, a fost atacul lui Burleanu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri