Îl face praf pe Guardiola: "Este bine că a venit alt antrenor!"

Unul dintre cei mai importanţi jucători ai lui Bayern Munchen, Frank Ribery, a oferit un interviu pentru revista Kicker în care a vorbit despre relaţia excelentă pe care o are cu noul antrenor, Carlo Ancelotti, şi a recunoscut că nu la fel au stat lucrurile cu Pep Guardiola. Nici nu l-a menţionat pe spaniol printre antrenorii importanţi ai lui Bayern.

"Ancelotti este un adevărat cadou pentru Bayern Munchen, este foarte bine că avem un antrenor nou, aşa cum este el. Contează mult să îl simţi apropiat, să simţi că are încredere în tine şi te respectă, pentru un asemenea antrenor sînt gata să fac orice. Dau 150 la sută, nu doar sută la sută. Ancelotti ştie cum să se comporte cu jucătorii. Este la nivelul altor mari antrenori pe care i-a avut Bayern, ca Heynckes şi Hitzfeld", a declarat Ribery pentru Kicker.

În ultimele trei sezoane, Ribery, 33 de ani, a jucat din ce în ce mai puţin pentru Bayern Munchen. Sezonul trecut a prins doar 13 meciuri pentru bavarezi în Bundesliga şi a marcat două goluri.