Nicio categorie

Anunţ de ULTIMA ORĂ: ”Lucescu s-a înţeles cu ei”

UPDATE 15.05.2014 / Televiziunea ucraineană 1 plus 1, dar şi turcii de la Fotomac anuţă că Mircea Lucescu s-a înţeles în proporţie de 99 la sută cu Galatasaray. Turcii i-au promis lui...
Autor: Răzvan Scarlat | 15.05.2014 | 18:23
Anunţ de ULTIMA ORĂ: ”Lucescu s-a înţeles cu ei”

UPDATE 15.05.2014 / Televiziunea ucraineană 1 plus 1, dar şi turcii de la Fotomac anuţă că Mircea Lucescu s-a înţeles în proporţie de 99 la sută cu Galatasaray. Turcii i-au promis lui Lucescu un buget trăznet de transferuri, iar actualul tehnician al lui Şahtar ar putea juca unul din ultimele sale meciuri în Ucraina împotriva lui Dinamo Kiev, în finala Cupei.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Mircea Lucescu a făcut o dezvăluire şocantă:  a fost la un pas să demisioneze de la Şahtar Doneţk şi să semneze cu Olympique Marseille! “După titlul din 2008, am făcut o greşeală. Am folosit prea mulţi jucători noi la începutul noului sezon. A fost şi o conjunctură nefavorabilă, am avut primele două etape la Lvov, cu FC Lvov şi Karpatî, două deplasări de cîteva mii de kilometri… Am pierdut cinci puncte din şase. Am intrat în degringoladă şi am ajuns pe locul 12! Pe acest fond au apărut contestaţiile! Ne-am mai revenit în Europa, dar a venit acel meci cu Barcelona din Ligă. Am pierdut după ce spaniolii au refuzat să ne dea mingea înapoi, iar Messi a înscris în prelungiri. Am fost atît de supărat încît le-am spus colaboratorilor mei că-mi dau demisia. Dar au aflat şi Srna, şi Ahmetov. Patronul m-a sunat: . Am discutat, am acceptat să rămîn pînă în decembrie. Negociam şi cu Marseille… Numai că, între timp, ne-am regăsit busola, am învins Kievul, am cîştigat la Barcelona. Şi, la un moment dat, Ahmetov a ieşit public şi a declarat că ne-am înţeles şi că rămîn. Iar peste o săptămînă am bătut palma”, a spus Lucescu pentru Gazeta sporturilor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!